A nyári hajszíntrendek különleges, izgalmas megjelenéssel kecsegtetnek. Nőies és merész árnyalatok is vannak a 2023-as palettán.

hirdetés

A hajszíntrendek csak ritkán változnak látványosan, ám árnyalatbéli különbségek jóformán minden szezon repertoárjában észlelhetők. Idén a vöröses tónusok hódítanak, ahogy a klasszikus barna is visszanyerte népszerű pozícióját. Mutatjuk, hogy melyek lesznek a legsikkesebb hajszínek a nyári időszakban. Nem könnyű rangsorolni őket, egytől egyig gyönyörűek.

Ezek a legszebb nyári hajszíntrendek

Gyömbéres mogyoró

A könnyed barna árnyalat most egy kis vöröses beütéssel az igazi, a leheletnyi gyömbértől egészen más összképet teremt. Ez a hajszín tökéletes átmenet a vörös és a barna között, noha inkább a krémes, lágy mogyoró dominál benne. Kifejezetten meleg hatást kelt, természetes fénynél még gyönyörűbb! Egyértelműen ez lesz az idei nyári szezon legkedveltebb tónusa, ha csak apró frissítésre vágysz, ezzel a kevert tónusú színnel csodásan felpezsdítheted a megjelenésedet.

Tüzes vörös

A tüzes vörös talán a legmerészebb hajszín, ami elképesztő lendülettel forgatja fel a nyári trendeket. A rezes tónusok térhódítása után várható volt, hogy a kánikulaszezonban is egy vagány, dögös árnyalat uralja majd a népszerűségi listákat, noha erre a feltűnő verzióra nem sokan számítottak. Aki látványos változást és elismerő pillantásokat szeretne, annak érdemes bevállalnia.

Fahéj

A fahéj már régóta közkedvelt árnyalat, egy visszafogott, mégis igazán különleges hajszín. Nehéz lenne pontosan besorolni, kicsit a barna, kicsit pedig a vörös palettát erősíti. A meleg árnyalat tökéletesen passzol a nyári szezon hangulatához, cseppet sem véletlen, hogy sokan kérik ezt a tónust a fodrásztól.

Étcsoki

A gyönyörű étcsoki hihetetlenül dögössé teszi a megjelenést, kifejezetten komoly és nőies kisugárzást teremt. A sötétbarnák között egyértelműen ez a nyerő árnyalat, ám mindenképpen célszerű profi fodrászra bízni a festést. Az otthoni ügyeskedés során könnyedén feketévé válhat a szín, nem érdemes tapasztalat nélkül trükközni vele.

Karamell

A krémes karamell már jó ideje népszerűnek számít, a nyári szezonban sem ad lejjebb közkedveltségéből. A legtöbben melírozással érik el a karamell ragyogását, ami egyébként teljes festés mellett éppúgy tud érvényesülni.

Eperszőke

A barna színek mellett természetesen a szőke is érvényesül, noha nem feltétlenül a megszokott formában. A nyári időszakban semmivel nem lehet túllőni a célon, az eperszőke pedig hihetetlenül egyedivé teszi a megjelenést, és fokozza a nőies kisugárzást. Tény, hogy egyáltalán nem hétköznapi, de az, akinek jól passzol a bőrtónusához, szemszínéhez, csodás eredményre számíthat.

Platinaszőke

És ha már szőke, a klasszikus platina is visszatért a trendek közé. Bár ez az árnyalat aligha mondható természetesnek, a nyári szezon imádja a vakító szőke tincseket. Ehhez a színhez nem árt, ha van egy kis nyárias, egészségesen ragyogó tónusa a bőrnek, máskülönben sápadtnak mutatja az arcot.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés