A szezonváltás nem csupán a szekrényben lapuló ruhadarabok megújításáról szól, sokan a fodrászhoz is időpontot kérnek, hogy a frizurájuk egy őszi, hangulatos hajszín segítségével látványosan átalakuljon. Az évszakhoz passzoló árnyalatok rendkívül nőiesek és különlegesek, akár teljes festés, akár csak egy melír vagy balayage technika segítségével hihetetlenül feldobják a megjelenést. Ezek a nők bevállalták a változtatást, és cseppet sem bánták meg, hogy az új árnyalatra voksoltak.

hirdetés

Míg egyesek ragaszkodnak eredeti hajszínükhöz, mások merészen váltogatják az árnyalatokat. A szezonváltás remek lehetőséget kínál a ruhatár megújítására, ugyanígy a fodrászlátogatás is lendületet adhat az új időszakhoz. Minden egyes évszaknak megvannak a maga trendjei, melyek nem csupán a hajfazonokra, de a tincsek tónusára éppúgy kiterjednek.

Az őszi szezonban egyértelműen a sárguló falevelek árnyalatai az iránymutatók, a barnás, vöröses színek hódítják meg a következő időszakot. A szőke, illetve barna árnyalatú frizura is vöröses pigmenteket kap, akár a teljes hajzuhatag átszíneződhet, de látványos változást eredményez egy melír, esetleg balayage technika is.

Ilyenkor abszolút a rezes, mélyebb tónusok a divatosak, nem kell félni a merészebb változatoktól sem. Ezek a nők bevállalták a változtatást, őszi hajszíneket kértek a fodrásztól, és cseppet sem bánták meg. Csodás lett az eredmény, a szezonhoz passzoló hajszín teljesen átformálja az arckaraktert, stílusújító hatással bír.

 

Rezes, vöröses őszi hajszín, ami dögössé és ultranőiessé varázsol

A fodrászok pontosan tudják, hogy bőrtónustól, karaktertől függően melyik az a hajszín, ami garantáltan jól áll a vendégnek. A vörösnek, a szőkének és a barnának különböző árnyalatai vannak, sokszor egy finom, minimális változtatás már teljesen átformálja az arckaraktert és a megjelenést, előtérbe hozza az előnyös vonásokat. Az őszi szezonban stílusos, sikkes tónusok között is hatalmas eltérések vannak, bárki megtalálhatja a hozzá leginkább passzoló verziót.

Noha a barna abszolút az ősz színe, a mély árnyalatot érdemes feldobni egy kicsit. Nem kell az egész frizurát új színbe önteni, elegendő lehet pár tincset befesteni ahhoz, hogy látványosan megújuljon a külső.

A szőkés tónusokat érdemes vöröses verzióra cserélni. Nem feltétlenül a rikító piros hajszínre kell asszociálni, vannak finomabb, könnyedebb árnyalatok is.

Aki nagyobb változásra vágyik, az egész frizurát átfestetheti egy vadító, őszi verzióra. Garantáltan stílusújító hatása lesz az rezes, mély árnyalatnak.

Ha valaki igazán bevállalós, a feltűnő vöröstől sem kell megriadnia. Egy erőteljes, barackvörös hajszín rendkívül sikkessé teszi a megjelenést, dögös és határozott kisugárzást eredményez.

Kiemelt kép: Getty Images.

Kép a cikkben: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés