A pizsamacsíkos ing volt a tavaszi-nyári szezon egyik slágerdarabja, és úgy tűnik, ősszel sem vonul háttérbe. Továbbra is extra figyelmet kap a letisztult vonalon mozgó trendektől.

hirdetés

A lezser ingek népszerűsége a legnagyobb nyári hőségben sem kopott meg, szinte nincs olyan divatblogger, akinek ne bukkantak volna fel a kánikulára szabott szettjeiben. A légies anyagú, férfiszabású változatok remek kiegészítőknek bizonyultak, topra, fürdőruhára, pántos ruhára felkapva egyaránt jól működtek.

A pizsamacsíkos ing különösen felkapottá vált az elmúlt időszakban, és ősszel sem tűnik el a kínálatból. Leginkább a kék-fehér verzióban fut, de más színkombinációkban éppúgy elérhető.

A pizsamacsíkos ing ősszel is változatosan és nőiesen viselhető

Bár többnyire túlméretezett darabról van szó, amely a T vonalú férfiszabást követi, nem csak lezser, vagány öltözékekben jelenhet meg.

Jelenleg a letisztult stílusú trendek kedvence, melynek alapját a kifinomult összhatáshoz hozzájáruló egyszerű, klasszikus alapdarabok adják. A lenge, gyakran selymes anyagú, kék árnyalatú pizsamacsíkos ing jól passzol a nőies, A vonalú, világos nadrágokhoz, és csodásan harmonizál a barna kiegészítőkkel. Ez az előnye ősszel éppúgy remekül kamatoztatható, de a lazaság sem áll távol tőle.

A stylistok inspiráló repertoárjában a maxi fazonú farmerszoknyákkal, biciklisnadrággal, baggy farmernadrággal összeboronálva úgyszintén divatos összhangot teremt, de sokan a kötött és horgolt ruhákkal is szívesen kombinálják.

A jóslatok szerint a blézerek sem túrják majd ki a figyelem középpontjából a csíkos és egyszínű ingeket, hiszen hűvösebb időben simán elférnek a zakó alatt, atlétára, topra felkapva, később pedig a garbókkal léphetnek szövetségre.

Nemcsak a riviérahangulatot megidéző pizsamacsíkos ingeket, hanem az egyszerű kék darabokat éppúgy a tenyerén hordozza majd az őszi divat, ezért érdemes jó előre felkészülni az inguralomra.

Maszkulin, nőies és elegáns stílusban egyaránt elsütheted a pizsamacsíkos és egyszínű kreációkat, a világoskék árnyalatban játszó kreációk például a fehér ing vetélytársai lesznek ősszel.

Kiemelt kép: Mathis Wienand/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés