A stylist szerint ezek lesznek a legmenőbb őszi divattrendek 2023-ban. A repertoárban igazi klasszikusok és merész, meglepő darabok is feltűnnek idén.

hirdetés

A legmenőbb őszi divattrendek 2023-ban

Közeleg a szezonváltás, a legmenőbb őszi darabokat pedig most érdemes beszerezni, ugyanis a legsikkesebb holmikat egy pillanat alatt elkapkodják az üzletek kínálatából. Általában már jóval az őszi hideg beköszönte előtt tudni lehet, hogy melyek lesznek a legütősebb kulcsdarabok. Idén igazi klasszikusok és merész, váratlan ruhadarabok is feltűnnek a repertoárban, számos stílus és fazon képviselteti magát a listán.

Noha a divat rendkívül hullámzó, vannak olyan klasszikusok, amelyeket egyszerűen képtelenség letarolni, s hosszú éveken át stabilan megjelennek az utcákon, a hétköznapi szettekben. A fehér ing például nem csak a tavaszi-nyári időszakban vethető be, idén ősszel szintén nélkülözhetetlen alapdarab lesz. Akár lezser, elegáns vagy éppen kifinomultan nőies összeállításokban is remekül helytáll.

A 2023-as szezonban azonban izgalmas, ütős darabok éppúgy színre lépnek, amelyek abszolút felpezsdítik majd a borús, szomorkás napokra tervezett megjelenést, és különlegesebbé teszik az összképet. A galériában mutatjuk, hogy melyek lesznek az idei őszi időszak legmenőbb kulcsdarabjai.

 

A stílusok keveredése már jó ideje megfigyelhető volt az utcai divatban, az őszi időszakban azonban egyértelműen csúcsra tör a nőies, sportos és vagány darabok összeboronálása. A kínálatban mindenféle stílusú darab megtalálható lesz, azonban az igazán bevállalós divatimádók ízlésesen vegyíthetik az eltérő holmikat.

Idén a bőrdzsekit például a prémes, bundás kabát szorítja majd le a népszerűségi lista éléről. Önmagában kifejezetten vagány viseletnek számít, ám mégis izgalmasan mutat szoknyával, elegáns ruhával kombinálva. Ugyanez igaz a kapucnis pulcsikra is, amelyek alapvetően egy melegítőszett részeként kapnak teret a hétköznapi öltözködésben, idén ősszel azonban szoknyával, elegánsabb, kifinomultabb darabokkal is összeboronálhatók.

2023-ban az apró részletek szintén előtérbe kerülnek, a színes, mintás harisnyák például csak egy minimális részét teszik ki a szetteknek, mégis alapjaiban változtatják meg az összkép kisugárzását, a megjelenés harmóniáját. Idén nem lehet mellényúlni az élénkebb, merészen mintázott verziókkal sem. Jöhet a pöttyös, a kockás és a csíkos is, az eredmény garantáltan rendkívül izgalmas, stílusos hatást kelt majd.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés