A hetvenes évektől kezdve gyakorlatilag minden formában és fazonban megjelent már a farmerszoknya, a most divatos változata azonban univerzális stílusú, olyan sokféleképpen kombinálható, hogy lehetetlen megunni.

hirdetés

A farmerszoknya nem csak praktikus, hanem divatos eleme lehet az öltözéknek. A szezon sztárja egy igencsak sokoldalú darab, ami bármelyik stílussal kompatibilis tud lenni, az alkalmi elegancia kivételével.

A midi, vagy annál kicsit hosszabb fazon most a befutó, ami szépen követi a test vonalát, és pimaszul megvillantja a lábakat. A hasíték lehet elöl vagy hátul, ahogy kényelmes, érdemes azonban az alkati adottságokhoz igazítani a szűk sziluettet. Vannak, akiknek a lábszárig érő, míg másoknak a térd alatt végződő szabások állnak jól, de a hasítékkal éppúgy trükközhetsz, ha az alaknyújtó hatás előcsalogatása a cél. Az enyhén átlós és az egyenes varrások, letűzések, hasítékok, még ha kicsit is, de szépen formálják az alakot.

Ha megvan a számodra tökéletes fazon, nincs más hátra, mint kedved szerint kombinálni! Ehhez adunk sok-sok izgalmas tippet!

A szezon legfelkapottabb darabja ez a divatos farmerszoknya: sokféleképpen viselheted

Ez a fazonkialakítás abszolút kortalan, ráadásul nőies és vagány értelmezésben egyaránt viselhető. Akár edzőcipővel, akár csizmával, magas sarkú topánnal vagy belebújós félcipővel kombinálod, könnyen elérheted, hogy harmonikus legyen az összkép.

Bátran mixelheted a vagány és nőies stíluselemeket, de ez a szoknya akkor sem válik unalmassá, amennyiben szimpla, semleges alapdarabokkal boronálod össze.

A deréknál-csípőnél testhezálló, combtól lefelé egyenes vonalban végződő kreációk csodásan kiemelik a nőies sziluettet, teltebb homokóraalakon is jól mutatnak.

Bármilyen blézer, blúz és dzseki jól áll ennek a fazonnak, kedvére lavíroz az eltérő stílusok között.

Könnyedén közös nevezőre talál a retró, bohém, romantikus, sportos és lezseren elegáns irányzatokkal, de az sincs ellenére, ha semmilyen karakterjeggyel nem bír az öltözék. Ez a divatos farmerszoknya nehezen válik snasszá, tényleg megbolondítja a tavaszi-nyári szetteket.

Laza, kényelmes összeállításokkal, illetve finoman nőies, szofisztikált felsőkkel, kiegészítőkkel egyaránt kipróbálhatod, viselésének lehetőségei majdhogynem végtelenek.

A legjobb, hogy nyáron és ősszel sem kell mellőzni ezt az univerzális stílusú szoknyát, két szezonban töretlen kedvvel variálhatod, bár a bevállalósak télen is előkapják a szekrényből, hiszen szoros barátságot ápol a hosszú szárú csizmákkal.

Kiemelt képek: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés