A változékony időjárás megköveteli a sokoldalúan variálható lábbeliket, melyek nőies, vagány, és réteges öltözékkel egyaránt jól mutatnak. Az átmeneti időszakban még jó szolgálatot tesznek a nyitottabb mokaszinok és a fűzős őszi cipők, de már a bakancsokat, bokacsizmákat is be lehet ültetni a szettekbe.

hirdetés

Az átmeneti időszakban sokkal több lehetőség adódik a változatos öltözködésre, mint nyáron, vagy télen. Bár a hűvös reggelek és a kividuló délutánok némiképp bonyolítják a helyzetet, a könnyű rétegezésre számos jó példával szolgál a divat.

A szinte végtelen kombinációban elsüthető blézer a cipő megválasztását is leegyszerűsíti, hiszen maszkulin stílusú loaferrel, oxford félcipővel, valamint letisztult bakanccsal, bokacsizmával is jól mutat. Ezeknek a lábbeliknek az előnye, hogy szoknyás-nadrágos szettekhez egyaránt remekül társíthatóak, sőt a maszkulin fazonok sem zárják ki a nőies összhatást.

Nőiesen kombinálható, kényelmes őszi cipők 15 ezer forint alatt

A béleletlen cipellőkért nem kell egy vagyont fizetned, ráadásul tele van a kínálat művelúr és bőrhatású darabokkal. Ezek nem csak olcsóbbak, hanem környezetkímélőbb verziók, és a tisztításuk is kevésbé körülményes a valódi bőr társaikhoz képest.

A fazonok terén nem sok újdonsággal kecsegtet a divat, legalábbis nagyobb hangsúlyt kapnak idén az időtálló mokaszinok és fűzős cipők, melyek évek óta cikáznak a trendek vérkeringésében. A belebújós topánok idén zoknival, vékony harisnyával éppúgy viselhetőek, ez az irányzat pedig hozzájárul ahhoz, hogy sokáig kihasználhasd őket.

 

Érdemes csinosabb zoknifazonokat választani hozzájuk, melyek passzolnak a többi kiegészítő színéhez. A lapos talpú lábbelik nem csak kényelmesek, hanem elegánsabb ballonkabáttal, hosszabb és rövidebb szabású szoknyával, retró farmeres összeállításokkal, valamint nőies ruhával úgyszintén sokoldalúan kombinálhatóak. A legjobb, ha letisztult, visszafogott megoldást választasz erre a rövidke időszakra, hogy minél több verzióban kiaknázhasd a benne rejlő lehetőségeket.

Kiemelt képek: Edward Berthelot, Melodie Jeng/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés