Az őszi ruhatár egyik nagy előnye, hogy számtalan lehetőség rejlik a ruhadarabokban, hiszen ilyenkor a motoros csizma és a nyári ruha éppúgy előkerülhet, melyekhez csak egy átmeneti kabátkát kell hozzácsapni. Egy ilyen stíluskombináció egyszerre vagány és nőies.

hirdetés

A motoros csizma mindenhez passzol

A stílusmixelő trendeknek köszönhetően a lengébb ruha nemcsak kardigánnal mutat jól, hanem mondjuk, bőrkabáttal is. Ahogyan a cipőnek sem kell elegánsnak lennie, hanem bátran felvehetsz hozzá egy bokacsizmát. Így biztosan nem fogsz fázni, és a megjelenésed is kellően őszies lesz.

A nyári ruhákat nem érdemes elrakni, hiszen a nőies, romantikus darabok a motoros csizmával éppúgy jó barátságot ápolnak. Ennek a trendnek köszönhetően sokkal tovább kihasználhatod a midi és maxi fazonú ruhakreációkat. A motoros csizma egyáltalán nem teszi slampossá a megjelenést, sőt, inkább vagány és nőies lesz a végeredmény. Rengeteg lehetőség rejlik ennek a két darabnak a kombinációjában, bátran játszadozhatsz a kiegészítőkkel, és a kabátokat is kedvedre variálhatod.

A fehér ruhákat igazán dögössé tudja tenni a vagány bakancs. A változékony őszi időben nem kell mást tenned, csak felkapni a szettedhez egy vékony kabátot.

A farmerdzseki az őszi ruhatár alapdarabja, így ebből az összeállításból sem érdemes kihagyni.

A hosszabb ruhák is sok lehetőséget rejtenek magukban, dobd fel őket egy övvel és kalappal.

Idén nyáron nagyon divatosak voltak a lazább fazonú ruhák, melyek egy oversize pólóra hasonlítanak. A hűvösebb évszak beköszöntével is viselheted őket, mert a megfelelő kiegészítőkkel összeboronálva nagyon sikkes.

A vékony ruhákat feldobhatod kötött pulóverrel vagy kardigánnal, így biztosan nem fogsz bennük fázni.

A nőiesebb, fodros vagy puffos ujjú ruhákkal is jól mutat ez a vagány lábbeli.

A motoros csizma jól passzol a hosszú ruhákhoz is,  bár így kevésbé lesz elegáns az összhatás.

Kiemelt kép: Isa Foltin / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés