Itt az ősz, így az üzleteket ismételten ellepték a vagány bőrhatású, vagy bőrből készült ruhadarabok. Az átmeneti, illetve a téli szezonhoz egyaránt jól illeszkednek, ezért garantált velük a sikkes megjelenés.

hirdetés

A bőrhatású darabok a szezon legsikkesebb viseletei

Tavaly óta a nőies öltözködés részét képezik a bőrhatású ruhadarabok, szinte már mindenféle formában fellelhetőek az üzletekben. Nagyon könnyen kombinálhatóak, és a megfelelő darabokkal akár az irodában is megállják a helyüket. Blúzokkal vagy kötött pulóverekkel egyaránt jól mutatnak, a végeredmény pedig garantáltan vagány és nőies lesz.

A bőrkabát már alapdarabnak számít a szezonban, amivel szinte mindenki rendelkezik. Idén izgalmasabb formában tér vissza, a klasszikus fazonokon túl megjelentek a hosszú vagy oversize kabátok. A praktikus bőrhatású nadrág továbbra is divatosnak számít, és sokoldalúságának köszönhetően biztosan ki fogod tudni használni, ha erre esne a választásod.

A kifejezetten nőies darabokról sem kell megfeledkezni: az idei kínálatban helyet kaptak a ruhák és a szoknyák, melyek remekül variálhatóak az őszi-téli rétegekkel.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés