A lapos talpú cipő most a szokottnál is nagyobb figyelmet kap, de attól, hogy valami praktikus, még nem feltétlenül tesz keresztbe a nőiességnek.

hirdetés

Jelen helyzetben sokunknak nem a kiöltözésen jár az esze, de ez arra is lehetőséget ad, hogy jobban átgondoljuk a ruhatárunkat, és megpróbáljuk minél inkább praktikussá, sokoldalúvá tenni.

Egy jól forgatható kapszularuhatárral éppúgy megvalósítható a nőiesség, és az apró változtatások később ugyanúgy a hasznunkra válhatnak. A lapos talpú cipő cseppet sem korlátozza le a stíluslehetőségeket, akár bakancsról, egyszerű loaferről, Oxford-topánról, vagy edzőcipőről van szó.

A lapos talpú cipő nem rombolja le a nőiességet: inspiráló tavaszi szettek

A lapos talpú cipők ma már nem csak a kényelmet, hanem a nőiességet is támogatják, hiszen rengeteg fazonverzió közül lehet válogatni, melyek kötetlenül beültethetőek szoknyás és ruhás öltözékekbe is. Az új trendeknek köszönhetően az edzőcipők éppúgy barátságok köthetnek a blézerekkel, kosztümökkel, hosszú szoknyákkal, mint a magas sarkú topánok, ugyanakkor sokkal többféleképpen variálhatóak.

 

Mindenesetre, nem csak a sneakerek jöhetnek szóba, hiszen rengeteg divatcipőt kínálnak a webshopok sarok nélkül. Adunk egy kis inspirációt, milyen fazonokban érdemes gondolkodni!

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés