Az őszi divat sportos, elegáns, nőies és igazi klasszikus darabokkal is készült az átmeneti cipők repertoárját illetően. Ezeket a sikkes fazonokat nagyon változatosan viselheted.

hirdetés

Ezek az átmeneti cipők az őszi divat kedvencei

Minden szezonváltás izgalmas időszak a divatimádók számára, hiszen az új évszak általában új trendekkel szolgál. Ilyenkor előkerülhetnek a rég nem látott kedvencek a szekrény mélyéről, de az üzletekben is érdemes szétnézni, hiszen számtalan csinos darab várja a vásárlókat. Nem csupán a ruhákat érdemes átválogatni az ősz elérkeztével, a lábbelik szintén zártabb, melegebb változatokra cserélődnek.

Az idei divat visszahozott néhány régi klasszikus fazont, miközben a már évek óta tomboló trendeknek sem int búcsút. A kínálatban sportos, nőies, vagány és elegáns darabok éppúgy megtalálhatók, ráadásul a legtöbb cipőt egészen különböző stílusokban variálhatod.

A galériában összegyűjtöttük az átmeneti szezon kedvenc cipőfazonjait, amelyekkel tényleg nem lehet mellényúlni 2023-ban.

 

Az őszi időszak nagy meglepetése egyértelműen a klasszikus balerinacipő. A letisztult, könnyed lábbelik hosszú éveken át vezették a népszerűségi listákat, időről időre visszatértek az utcai divatba. Idén ismét berobbantak, sokan viselik őket a hétköznapok során. Előnyük, hogy rendkívül egyszerűek, mégis határozottan nőiessé varázsolják a megjelenést. Jóformán bármivel összeboronálhatod őket, szoknyák mellett és farmernadrággal kombinálva éppúgy remekül mutatnak.

A fehér edzőcipőnek most sem intünk búcsút, az átmeneti időszakban igazi kulcsdarabnak számítanak a sportos lábbelik. A különböző stílusok párosítása még mindig rendkívül népszerű, így a sportcipő és a szoknya garantáltan az őszi szezon egyik legkedveltebb kombinációja lesz.

A csinos kis espadrillesek meghódították a nyári hónapokat, és még semmiképp nem érdemes a szekrény mélyére száműzni őket. Persze a nyitott szandálok és papucsok ideje lejárt erre az évre, ám a belebújós és fűzős szalmatalpú cipők még bőven tudnak újat mutatni. Farmernadrággal, elegánsabb darabokkal és szoknyával egyaránt viselheted a kedvenceidet.

Természetesen a sikkes loaferek és az elegáns, nőies mokaszinek sem maradhatnak ki a repertoárból. A francia nők kedvencei az átmeneti szezonban nélkülözhetetlenek, bármilyen stílusban, bármilyen formában bevethetők. Amilyen egyszerűek, legalább olyan változatosan tudod variálni őket.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés