Amióta néhány szezonnal ezelőtt a mamafarmer visszakövetelte magát a divatba, már nem csak úgy tekintünk rá, mint egy egyszerű, retró ruhadarabra. A nyolcvanas-kilencvenes évek kedvenc nadrágfazonja ugyanis rendkívül sokoldalú, nem mellesleg szuperkényelmes, amiért csak még jobban szeretjük.

A mamafarmer nemcsak sportos, nőies is lehet

Egy időben nagyon divatos volt a boyfriend stílusú nadrág, viszont a mom jeans – vagyis a mamafarmer -, annak ellenére, hogy egy laza, egyenes szárú fazon, sokkal nőiesebb sziluettet ad. Ez részben a magasított, csípőt hangsúlyozó derékrésznek köszönhető, illetve annak, hogy jobban kerekíti és formálja a popsit.

A bővebb szabásából adódóan, szinte minden testalkaton jól mutat, a magasított derékszabás révén pedig optikailag nyújtja a sziluettet. Rendkívül hálás ruhadarab, és bár egy farmernadrágról nem kifejezetten az elegáns megjelenés ugrik be elsőre, a megfelelő darabokkal kombinálva a mom jeans nőies, vagy akár sportosan elegáns is lehet. A galériában mutatjuk, hogyan viselheted sikkesen a változékony őszi időben!

 

Főkép: Getty Images/Edward Berthelot.

Képgaléria képei: Pinterest.

  • Megosztás:
hirdetés