A túlgondolt táskák divatszavatossága sajnos hamar lejár, de az idei szezon szerencsére főként a klasszikus, letisztult fazonokat támogatja, melyek sokféle stílusban viselhetőek. Az őszi-téli trendjegyek is megjelennek, ám egészen visszafogott formában.

hirdetés

Az egyszerű, nőies vödörtáskák, hátizsákok, shopperek és deréköves fazonok még mindig népszerűek, az őszi trendek sem mellőzik őket. A retró hatást ezúttal az anyagok szolgáltatják: a fonott, steppelt, a műszőrme, a lakkozott, és a bőrhatású kreációk a legkelendőbbek.

A praktikus fekete mellett a sztenderd szezonális színek is megjelennek – amilyen a sárga, mustár, barna és vörös -, de a finomabb pasztellárnyalatú, és az elegáns fehér megoldásoktól sem kell elzárkózni. Ha olyan táskát keresel, amelyiket nem kell lecserélned, ha kabátot, vagy stílust váltasz, az idei trendek tetszeni fognak.

Az óriási, temérdek holmit elnyelő darabok sportos és nőies öltözékhez egyaránt jól passzolnak, sőt, még a bohókásabb, szőrmés vagy állatmintás kreációk sem szorítanak korlátok közé, hiszen remekül feldobják a letisztult szetteket, ugyanakkor a bohém, retró összeállításokban is lubickolnak.

Letisztult, nőies, sokoldalú táskák: a szezon legnépszerűbb fazonjai

A fast fashion üzletek kínálata ugyanúgy hozza a luxusdivatházak által lefektetett stílusalapokat, persze olcsóbb kiadásban. Az óriásfazonoktól kezdve az egészen aprókig, most minden méret megtalálható a polcokon.

A weekend-táskák úgyszintén bekerültek az utcai divatba, melyek lényegesen megkönnyítik a pakolómániások dolgát. Attól sem kell tartani, hogy ne illeszkednének a nőies megjelenéshez, de ugyanúgy felkaphatóak az edzésre igyekezve, sportosabb, lezserebb öltözékhez. A kör alakzat, a crossbody és a tote modell, a klasszikus vállra akasztható, valamint a kis kézi retikül egyaránt fellelhető az új kollekciókban. A legmenőbb variációk közül szemezgettünk!

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés