Az őszi cipőtrendek igazán sokszínűek: felsorakoztatják a klasszikus nőies fazonokat,  és a vagányabb bakancsokat is, így mindenki rábukkanhat a stílusához leginkább passzoló lábbelire.

hirdetés

Az átmeneti szezon egyik legnagyobb előnye, hogy általában változatos a kínálat, hiszen, míg kora ősszel a könnyed papucscipők a praktikusak, addig novemberben már a csizmák is helyet kapnak a ruhatárban. A legtöbb lábbeli jól kombinálható, így nőies ruhával éppúgy megállják a helyüket, mint farmerrel.

Őszi cipőtrendek

Az elmúlt években a tervezők szívesen inspirálódtak a ’80-as vagy ’90-es évekből, számos retró fazon vált ismételten divatossá. A ruhákon túl ez igaz a kiegészítőkre és a cipőkre is. Hiszen az őszi trendek között csupa olyan lábbeli található, amelyek évtizedekkel ezelőtt sikkesnek számítottak.

A jól bevált bakancs most éppúgy trendi, ahogyan a férfias loaferektől sem kell búcsút venni idén. Akik kedvelik a nőies fazonokat, ám a túl magas sarkakat nem, azoknak úgyszintén kedvez az idei irányzat, hiszen a törpe sarkú cipő egyszerre kényelmes és elegáns. Bár a kifutón számos extrém megoldással találkozhatunk, az őszi cipődivatot mégis inkább az egyszerűség uralja. Ezért az idei választék könnyen kombinálható, többféle stílusban elsüthető kreációkat tartogat.

Természetesen nemcsak a luxusmárkák kifutóit lepték el ezek a fazonok, hanem egyre több üzletben lelhetőek fel, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetsző darabot a divatos cipők közül.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés