Az olíva világos és mély árnyalatai, valamint a khaki tónusok is a tavaszi divatszínek élére kerültek.

Mivel sokan még most is a military stílus sajátjának érzik ezeket a koloritokat, a sportos öltözékeken kívül nem mernek kísérletezni velük. Valóban nem könnyű elképzelni, hogy a fáradt olajzöld bármiféle módon feldobhatja viselőjét, pedig jól kombinálható, színes kiegészítőkkel élénkíthető színárnyalatról van szó, mely selymes és fényes anyagokon mutat a legjobban.

A khaki és az olíva tónusverziók már rég nem kötődnek szorosan a katonai, vagyis military divathoz. Nőies, elegáns és vagány felfogásban is jól variálhatóak, és, bár nem tartoznak a tavasz legüdébb, legkönnyedebb divatszínei közé, egyszerű megidézni velük a frissesség érzését. Az új szezonban a levél- és pisztáciazöldek éppúgy terítékre kerülnek, így akár egymás mellé is rendelhetőek az eltérő melegségű és fényerejű rokonárnyalatok.

Az olívazöld tónusok monokróm szettben sem nyomasztóak, ha ügyesen játszunk a különféle anyagokkal, textúrákkal. Ilyenkor érdemes üde hatású sminket feltenni, az élénk vörös rúzs is jöhet bátran, mert egy kis vibrálást kölcsönöz a megjelenésnek.

Rozsdabarna és olajzöld együtt? Unalmasan hangzik, de cseppet sem az, ha izgalmas, nőies fazonok találnak egymásra a szettben.

Az olajzöld ballonkabátok most nagyon divatosak.

Még a khaki kapucnis pulóver is szexisen nőiessé válik bőrnadrággal kombinálva.

Victoria Beckham nemcsak a feketét, az olívazöldet is tudja viselni.

Feketével kombinálva az olajzöld elképesztően elegáns tud lenni, bár erre az öltözék fazonjai is rásegítenek.

A khaki árnyalat lombzölddel is jól mutat.

Egyszerre lezser és nőies ez a szett.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés