Új év, új trendek és remek lehetőségek. Évről évre más-más divatszínek uralják az üzletek kínálatait, nézzük, melyek lesznek a listavezetők 2023-ban.

hirdetés

A  divat szezonról szezonra képes megújulni, és bár sokszor visszahozza a korábban népszerű klasszikusokat, rendszerint izgalmas újdonságokkal szolgál a sikkes öltözködés rajongóinak. A folyamatos hullámzás nem csupán a fazonokat és ruhaanyagokat illetően érzékelhető, a legapróbb részletekben – például a divatszínek terén – szintén tetten érhető némi változás.

Izgalmas, nőies divatszínek hódítanak 2023-ban

Még épphogy elbúcsúztattuk az előző évet, máris tengernyi újdonság kínálkozik, legalábbis ami a divatot illeti. Az új esztendő egyben egy új kezdet lehetőségét is jelenti, így érthető, hogy ilyenkor sokan nagyobb hévvel áhítoznak a teljes stílusváltásra és frissítik fel a ruhatárukat. Ami az öltözködést illeti, idén nincs okunk panaszra, fantasztikus trendek hódítják meg az utcai divatot.

Nem csupán a sikkes fazonok toplistája változik, a divatszínek éppúgy cserélődnek most, hogy átléptünk 2023-ba. A Pantone már tavaly decemberben bemutatta az év színét, ami a Viva Magenta fantázianévre hallgat. Emellett különleges tónusok bukkannak fel, amiket igazán izgalmasan lehet variálni. Képeken mutatjuk, hogy mely divatszínek lesznek a legmenőbbek idén! Egytől egyig rendkívül nőiesek és különlegesek, ráadásul egyszerűen és ízlésesen illeszthetők be a már meglévő ruhatárba.

 

A vibráló, dinamikus magenta mellett feltűnnek a jeges, fagyos pasztellárnyalatok, amelyek abszolút eleganciát és kifinomult nőiességet árasztanak magukból. A metálfényű holmik és kiegészítők egy kis vagányságot csempésznek a megjelenésbe, miközben cseppet sem teszik mesterkéltté vagy lezserré az eredményt. Roppant izgalmas hatást kelt egy kis csillogás, pláne ebben a formában.

A magenta nem csak az erőteljes verziójában tarol idén, a babarózsaszín éppúgy befurakodott a toplista élére. A visszafogott, könnyed tónus remekül illeszkedik a nőies, finom megjelenéshez, és nem kelt vattacukorhatást, ha megfelelően kombinálod. A visszafogott színek kapcsán érdemes megemlíteni a tavalyi év kedvencét is. A 2022-es topszín egyértelműen a bézs volt, amit idén minden jel szerint a szürke vált majd.

Ami hatalmas kedvenc lesz még, az nem más, mint a türkizkék. Nem feltétlenül kell a vibráló, neonos verzióra gondolni, inkább a visszafogott, haloványabb akvamarinkék tűnik majd fel az utcai szettekben. A türkiz mindenkinek jól áll, vidámmá és izgalmassá teszi a kisugárzást, így célszerű beruházni egy-két sikkes darabra.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés