A zsebes nadrág trendje már tavaly kitaposott magának egy ösvényt a divat forgatagában, ám idén elhagyja a mellékvágányt és fókuszpontba kerül. Még a tél folyamán meghódítja a különféle öltözködési stílusokat, a lezser hangulatnak sem int búcsút, de nőiesebb formában is bemutatkozik.

hirdetés

Évről évre szeszélyesebb a tél, a nagy részét manapság enyhébb napok uralják, az éghajlati változásokhoz pedig a divat is igyekszik felzárkózni. Míg korábban a cargo nadrágok leginkább késő tavasztól őszig kaptak reflektorfényt, ezúttal a téli divatban éppúgy megtalálják a helyüket.

Bár a kilencvenes években útjára indított, katonai stílusú oldalzsebes gatyák elsősorban vászonból készültek és a lezser, sportos megjelenést támogatták, az új generációs darabok már sokféle anyagban, színben és fazonban kaphatók.

A zsebes nadrág kordbársony, műbőr, pamut- és farmeranyagból egyaránt készülhet, sőt, már a szaténverziók sem mennek ritkaságszámba a kínálatban.

Nőies fazonokkal is összefér a laza zsebes nadrág

A legnépszerűbbek még mindig a lezser szabású vászonnadrágok, amelyek furcsa módon a téli cuccokkal is megtalálják az összhangot. Ám a letisztultabb vonalvezetésű oldalzsebes cargo nadrágok úgyszintén az élre törtek, és az efféle fazonokkal már sokkal könnyebb megvalósítani a nőies összképet. Nyilván nem lesz elegáns egyik típus sem, a fő csapás mindig a vagány stílus marad, viszont nőies holmikkal remekül finomítható a laza megjelenés.

 

A divatos öltözködés alapja továbbra is a kreatív stílustörés és stílusmix, avagy kedvedre elegyítheted az eltérő trendeket, ám a kaotikus hatást nem árt elkerülni, mégpedig azzal, hogy egy fő irányzat alapján építed fel a megjelenésedet. Legyen egy vezérfonal, ami összefogja a különféle színeket és stílusokat, az izgalmasabb részletek pedig csak fűszerként jelenjenek meg. Mutatunk pár sikkes kombinációt!

Kiemelt képek: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés