A farmernadrág igazi jolly joker alapdarab a ruhatárban negyven év felett, az idei sikerfazonokat ráadásul hihetetlenül változatosan és stílusosan lehet variálni. Mutatunk néhány inspiráló variációt!

hirdetés

Farmernadrág viselése negyven felett stílusosan, változatosan

Sokan úgy gondolkoznak, hogy bizonyos kor felett alaposan újra kell gondolni a ruhatárat. Tény, hogy az idő múlásával mindenki változik, ebből eredően pedig a stílus is átalakul, azonban negyven felett nincsenek tiltólistás ruhadarabok, amelyeket véglegesen száműzni kellene a szekrényből. A kisugárzás formálásához leginkább a kombinációkat és a párosításokat kell átgondolni.

A farmernadrág alapvetően egy laza, lezser viseletként él a köztudatban, emiatt sokan lemondanak róla egy idő után. Negyven év felett azonban nem kell kizárólag az elegáns nadrágokra és a ruhás, szoknyás szettekre hagyatkozni, a farmerek éppúgy beleférnek a nőies, magabiztos, vonzó kiállást biztosító outfitekbe. A sikkes, stílusos megjelenés titka a megfelelő fazonpárosításokban és a jól megválasztott kiegészítőkben rejlik.

Az idei év farmerdivatja elképesztően változatos és izgalmas, ráadásul a trendi fazonokkal tényleg szuperül lehet trükközni. A galériában mutatunk néhány inspiráló összeállítást, amelyek abszolút a csinos farmernadrágokra épülnek. Mindegyik más-más stílust képvisel, az összképnek tulajdonképpen csak a kreativitás, a merészség és a szekrény tartalma szab határt.

 

A széles szárú farmernadrág idén is viszi a prímet, a hatalmas népszerűség pedig cseppet sem a véletlen műve. Rendkívül sikkesen variálható, elegáns és lezser szettekben éppúgy megállja a helyét. A tökéletes fazon eltalálása persze sokat nyom a latban, ha megvan az alkathoz passzoló szabás, akkor a körítéssel rengeteget lehet változtatni az összképen. Ingekkel, kardigánokkal, magas sarkú csizmákkal és elegáns kiegészítőkkel összeboronálva garantáltan eleganciát sugall majd a kisugárzás.

A lezseren kifinomult, nőies összeállításokat éppúgy lehet farmernadrágokra alapozni negyven év felett. A francia nők sem mondanak le az idő múlásával a menő farmerekről, gondoljunk csak Sophie Marceau stílusára. A színésznő most 57 éves, a farmernadrág pedig abszolút a kedvenc ruhadarabjai közé tartozik.

A szetteket semmiképp nem érdemes túlgondolni, leginkább a fazonpárosításokra kell fókuszt helyezni. Ha az összhatás harmonizál az alkati adottságokkal, az eredmény garantáltan csinos, nőies hatást kelt majd. Ha attól félsz, hogy a farmer miatt túlzottan lezsernek, lazának hat a megjelenésed, dobd fel a szettedet néhány elegánsabb kiegészítővel vagy ékszerrel. A kényelem és a sikk nem zárja ki egymást!

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés