A szűk szárú farmer ugyan nem a legtrendibb fazon idén tavasszal, ám mégis stílusosan viselhető darab. Nőies, vagány és lezser szettek alapja lehet, sokféle verzióban jól mutat, ha előnyösen kombinálod.

hirdetés

A szűk szárú farmer tavasszal így divatos

Az elmúlt két évben abszolút a széles szárú farmerek kerültek előtérbe. A baggy, a mamafazonú és az A vonalú fazonok a  legnépszerűbbek a tavaszi szezonban, azonban a klasszikus testhezálló, szűk szárú farmereket sem kell a szekrény mélyére száműzni. Egyrészt az aktuális divat csupán iránymutatás, inspiráció a mindennapi öltözködéshez, másrészt pedig mindig fontos figyelembe venni az alkati adottságokat a megfelelő fazon kiválasztásakor.

A galériában mutatunk néhány stílusos, nőies és sikkes ötletet a szűk szárú farmernadrágok viselésére. A stílusos megjelenés leginkább az összehangolt kombinációkon alapul, ha ügyesen trükközöl a kiegészítőkkel, a testhezálló fazon abszolút megállja a helyét az utcai divatban.

 

A tavaszi időszakban érdemes bevetni a francia stílus apró, ámde annál zseniálisabb trükkjeit. Az alapjait meghatározó kulcsdarabok ugyanis remekül összepasszolnak a szűk szárú farmernadrágokkal. A csíkos pulcsik, a csinos ballonkabátok például remek választásnak bizonyulnak a testhezálló farmerek mellé. A jól összecsengő kreációk esetében nem baj, ha az adott szettnek nem minden eleme tükrözi a legfrissebb divatot, a hangsúly ugyanis az összhatáson van.

Ugyanez igaz a színek harmóniájára. Ha profiként zsonglőrködsz az árnyalatokkal és nagyjából egyetlen palettára húzod rá a kiegészítőket, garantáltan olyan nőies és elegáns lesz az eredmény, hogy senki nem azt fogja figyelni, hogy az általad választott farmer fazonja trendi-e manapság. Ugyanez igaz a magas sarkú cipőkre, amelyek tényleg jolly joker darabok a tavaszi időszakban.

A hosszú, oversize blézereket különösen érdemes szűk szárú nadrágokkal párosítani. Ez a kombináció nem fedi el a nőies sziluettet, sőt, hangsúlyossá teszi az alakot. Mivel a hatalmas blézerek roppant népszerűek manapság, nem probléma, ha a nadrág fazonja nem szerepel a divatlista élén.

A farmer farmerral trend szintén felkapott a tavaszi időszakban, ezáltal a szűk szárú fazonok farmeringekkel való összeboronálása ugyancsak olyan zseniális lépés lehet, amely divatossá teszi a mindennapi megjelenést.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés