A francia nők pontosan tudják, hogy mitől lesz igazán nőies a szimpla farmernadrág. Egyszerű kulcsdarabokkal kombinálják, mégis minden alkalommal lehengerlő az eredmény.

hirdetés

A francia nők szerint így lesz sikkes a farmernadrág

Egy csinos farmernadrág mindenkinek ott lapul a szekrényében. Ez a kulcsdarab nem csupán az őszi szezonban népszerű, azonban a hűvösebb napokon már sokkal gyakrabban kerül elő a ruhatárból. Természetesen a legfontosabb maga a fazon, hiszen ha a kiválasztott darab nem passzol az alkati adottságokhoz, az összképet már igencsak nehéz nőiessé, stílusossá formálni.

A megfelelő farmer megtalálása nem egyszerű feladat, ám van néhány praktika, amelyek segítségével a vásárlás sokkal gördülékenyebben zajlik. Ha már megvan a tökéletes nadrág, még mindig nem teljes a szett. Egyáltalán nem mindegy, hogy az adott darabot mivel boronálja össze az ember lánya, ugyanis a farmernadrágok hatalmas előnye, hogy bármilyen stílusban tudnak tündökölni és ragyogni. Az, hogy éppen milyen hatást kelt az összkép, leginkább a kiegészítőktől függ.

A francia nők remek érzékkel variálják a szimpla alapdarabot, pontosan tudják, hogy mivel kell viselni ahhoz, hogy nőies legyen az eredmény. A galériában összegyűjtöttük azokat a ruhadarabokat, amelyek valóban más szintre emelik az egyszerű farmernadrágot.

 

A farmernadrág alapvetően egy lezser ruhadarab, talán ebben mindenki egyetért. Ennek ellenére akár elegáns, kifinomult szettekben is megállja a helyét. Az elegancia kapcsán itt nem az alkalmi viseletekre gondolunk, hiszen a mindennapokban is sugározhat kifinomult eleganciát az egyszerű utcai viselet. Ezt a tulajdonságát tulajdonképpen a benne rejlő egyszerűségnek köszönheti a farmer, ugyanis könnyedén idomul a mellé társított ruhadarabokhoz, kiegészítőkhöz.

A párizsi sikk világhírű, ezáltal cseppet sem meglepő, hogy a francia nők ruhatárából érdemes inspirálódni, ha farmerviselési tippekről van szó. Sportcipővel és loaferrel egyaránt viselik a hétköznapi nadrágokat, valahogy mégis elérik, hogy roppant nőies hatást keltsen az öltözékük.

Egyszerű kulcsdarabokkal kombinálják a farmereket, az apró részletekben rejlő sikk és a letisztult összkép azonban olyan harmóniát teremt, amitől abszolút stílusossá válik az eredmény. A blézer, a kardigán, a kötött pulóver és a ballonkabát is remek választás, ha egy kicsit különlegesebbé varázsolnád a hétköznapi darabot.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés