A farmernadrág télen sem unalmas, csak ki kell használni a benne rejlő lehetőségeket. Bármilyen stílusban viselheted a kedvenc darabodat, jól fog passzolni a szezon hangulatához, ha így kombinálod.

hirdetés

Farmernadrág viselése télen

Minden szezonnak megvannak a klasszikus kulcsdarabjai. A farmernadrág tulajdonképpen minden évszakban ott szerepel a legnépszerűbb alapdarabok listáján. Ez egyáltalán nem véletlen, ugyanis a farmerek valóban bármikor bármilyen stílusban bevethetők, ráadásul remekül alkalmazkodnak az aktuális időjáráshoz.

Ilyenkor a jól bevált farmer-kötött pulóver kombót alkalmazzák a legtöbben, azonban számtalan izgalmas variáció van még, aminek érdemes esélyt adni a tél folyamán. Sokféle lehet az összkép, vagány, letisztult, elegáns vagy nőies, de a sportos és lezser outfiteket sem szabad háttérbe szorítani.

A galériában mutatunk néhány inspiráló összeállítást, amelyekben a farmernadrágok egészen eltérő stílust képviselnek. A nadrág fazonja és színe tulajdonképpen csak amiatt fontos, hogy a szabás tényleg passzoljon az alkati adottságokhoz. Azt, hogy milyen hangulatot kölcsönöz a megjelenésnek, sokkal inkább a mellé társított ruhadarabok határozzák meg. A farmer olyan a ruhatárban, mint a festő számára egy üres, hófehér vászon, amiből még bármi kisülhet. A stílusa abszolút képlékeny, rajtad áll, mit hozol ki belőle.

 

Mivel a farmernadrág az egész év során ott lapul a ruhásszekrény polcain, sokak szerint már-már unalmassá kezd válni az év végére. Tény, hogy ha folyton a klasszikus farmer-pulóver párosa ismétlődik az öltözékekben, a kedvenc nadrág egy idő után már nem sok izgalmat visz a megjelenésbe. Éppen ezért célszerű inspirációt meríteni és egy kicsit merészebb vizekre evezni még akkor is, ha „csak” hétköznapi szettekről van szó.

Bátran lehet rétegezni a blézert és a garbónyakú felsőt, magas sarkú csizmával és farmernadrággal megtámogatva sikkes, franciás eleganciát kölcsönöz majd az így kapott összeállítás a megjelenésnek. A bakancs a nadrágok vagány oldalát csalogatja elő, miközben a téli bundás hótaposók meleg, meghitt, lezser összképet eredményeznek a farmerek mellett.

Az sem mindegy, hogy milyen kabáttal társítod a kedvenc fazonodat. A vastag pufidzsekik sportosabb, míg a hosszú szövetkabátok elegánsabb, nőiesebb összképet teremtenek. Ugyanez igaz a színek harmóniájára. Ha a farmernadrág az egyetlen, ami elüt a mellé társított holmiktól, az eredmény letisztult hatást kelt, még a szimpla alapdarabokat is elegánsabbá varázsolja.

A farmernadrág cseppet sem unalmas, ráadásul a réteges öltözködésnek köszönhetően számtalan verzióban kombinálhatod télen. A stílusok, színek váltakozásával ugyanaz a nadrág teljesen más fényben ragyoghat, akár mindennap meg tud újulni a megjelenésed.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés