A szimpla farmernadrág elképesztően nőiesen mutat, ha a megfelelő ruhadarabokkal kombinálod. A kifinomult stílus nem pénz kérdése.

hirdetés

Farmernadrág nőiesen, sikkesen

A kifinomult külső egyáltalán nem azon múlik, hogy ki milyen mélyen tud a pénztárcájába nyúlni. A drága holmik leginkább minőséget képviselnek, ám a márkajelzés nem feltétlenül tesz hozzá a stílusos megjelenéshez. Olcsóbb, egyszerűbb darabok segítségével éppúgy kifinomult, ízléses ruhatár állítható össze, csak az nem mindegy, hogy mit mivel párosít az ember lánya.

A farmernadrág igazi klasszikus. Sokan lezser, laza viseletnek gondolják, ám nem csupán a sportos, hanyag stílusú szettekben állja meg a helyét. Célszerű kihasználni a farmerekben rejlő praktikumot, hiszen az egyszerű nadrágok gyakorlatilag bármilyen ruhadarabhoz szuperül alkalmazkodnak. Nagyon egyszerű formálni, alakítgatni a stílusukat, s ezáltal kissé nőiesebb, finomabb megjelenést kölcsönözni nekik.

Mutatunk néhány egyszerű trükköt, melyektől a szimpla farmer egészen más színben tündököl. Nem kell elköltened egy félhavi fizetést, ha sikkesebb külsőre vágysz.

 

A legegyszerűbb megoldás egyértelműen az, ha magas sarkú cipővel viseled a farmernadrágot. A stílusos lábbelik szépen nyújtják a lábakat, ráadásul abszolút magukban hordozzák a sikkes eleganciát. Nem feltétlenül kell azonban tűsarkúban rohangálni ahhoz, hogy igazán nőiessé váljon a megjelenés.

Egy csinos blúz, egy finom anyagú ing és néhány elegáns kiegészítő már önmagában hihetetlenül meg tudja bolondítani az összképet. Célszerű figyelni a legapróbb részletekre is. Például ha a blézer ezüst gombokkal díszített, akkor érdemes ezüst ékszereket és ezüst keretes napszemüveget társítani a klasszikus farmer mellé.

Idén a szélesebb szárú, lezserebb fazonok hódítanak, amelyek első blikkre talán még lazábbnak és sportosabbnak tűnnek, mint a testhezálló, szűk társaik. Noha valóban nem helyeznek hangsúlyt a formás lábakra és nem adják ki teljesen a test vonalát, ezekben a verziókban éppúgy ott lapul a nőiesség és a kifinomult sikk. Egy csinos, ékszerhatású övvel például remekül fókuszba helyezhető a derékvonal, ebben a formában pedig nemcsak az alakot formálja majd a nadrág, hanem sokkal elegánsabb és nőiesebb hatást kelt.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Streetstyleshooters/Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés