A szimpla farmernadrág rendkívül változatosan viselhető a tavaszi időszakban, ehhez ráadásul elegendő csak egyszerű alapdarabokkal trükközni.

hirdetés

Az egyszerű farmernadrág minden szezonban változatosan és stílusosan variálható. A tavaszi időszak különösen kedvező az alapdarabok kombinálásának szempontjából, hiszen a réteges öltözékeknek köszönhetően egyetlen kulcsholmit legalább öt-hat szettben be lehet vetni, ráadásul a legtöbb esetben egészen más lesz az összhatás. Trükközhetsz a színekkel, az anyagokkal és a stílusokkal is, a farmernadrág egyfajta letisztult alapként működik, minden ruhadarabhoz könnyedén alkalmazkodik.

Egyszerű farmernadrág változatosan, stílusosan

A blogger szerint a szimpla farmer a lazább hétköznapok során, hétvégéken és munkanapokon egyaránt bevethető, tulajdonképpen a körítés az, ami egy kicsit átalakítja a nadrág megjelenését és kisugárzását, ezáltal pedig a szett stílusát is. Ugyanazt a farmernadrágot több izgalmas kombinációban viselheted, tulajdonképpen csak apróságokon kell változtatni ahhoz, hogy az összhatás eltérő legyen. Ennek köszönhetően a tavaszi alapdarabok nem válnak unalmassá, a megjelenésed mindig új, frissítő hatást kelt.

A videóban, illetve a fotókon mutatott szettek olyan egyszerű kulcsholmikból épülnek fel, amelyek bárhol beszerezhetők. Nincs bennük semmi extra, önmagukban nem különlegesek vagy egyediek, ám ennek köszönhetően számos variációban állják meg a helyüket, s más csinos darabokkal összeboronálva már sokkal izgalmasabbá teszik a megjelenést.

De mivel érdemes kombinálni ugyanazt a farmernadrágot ahhoz, hogy mind stílusában, mind megjelenésében meg tudjon újulni a szimpla alapdarab? A csinos fehér ingekkel például nem lehet mellényúlni, de a tavaszi szezonban a színes, mintás ingek is előtérbe kerülnek. Ugyanez igaz a fehér vagy fekete póló és a blézerek párosaira is. Elegendő két-három blézert beszerezni, s máris minden alkalommal megújul az öltözék. A kardigánok szintén változatosan viselhetőek, adott esetben retró, romantikus vagy nőies stílusjegyeket csempésznek a szettbe.

A kiegészítőkkel ugyancsak át lehet formálni a farmernadrág klasszikus megjelenését. Nem mindegy, hogy edzőcipővel, balerinacipővel, magassarkúval vagy mokaszinnel kombinálod, az összhatás mindig egészen eltérő összképet eredményez. Az ékszerekkel, táskákkal szintén érdemes mesterkedni egy kicsit, az elegánstól a sportoson át egészen a nőies és visszafogottan sikkes külsőig bármit elérhetsz, hiába viseled minden szettben ugyanazt a farmert.

Bár sokak szerint a változatos ruhatárhoz több tucat ruhadarab szükséges, sokkal inkább a kihasználhatóságon és az egyszerű kombinálhatóságon van a hangsúly, nem véletlen, hogy a kapszulagardróbok is erre az elvre épülnek. Nem kell méregdrága, különleges és egyedi ruhákat venni, elegendő néhány letisztult alapdarab, amelyeket szuperül össze tudsz boronálni egymással.

Az efféle kulcsholmikat ráadásul bármelyik fast fashion üzletben vagy turkálóban beszerezheted, így még a vásárlókörútra sem kell napokat szánni. A lényeg, hogy légy tudatos és merj kipróbálni több eltérő variációt!

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés