A 2024-es farmerdivat előtérbe helyezi a vagány, merész fazonokat, ám a nőiesség sem szorul teljesen háttérbe. Izgalmas, trendi darabokkal kecsegtet az új esztendő!

hirdetés

A 2024-es farmerdivat vagány és nőies

Az aktuális farmertrendek mindig nagyban meghatározzák az utcai divatot. A farmernadrágoknak van a legjelentősebb befolyása a hétköznapi stílusra, hiszen olyan kulcsdarabokról beszélünk, amelyek tényleg mindenkinél ott lapulnak a ruhatárban, s gyakran kerülnek elő a szekrényből. Ha vagány vonalon mozog a farmer, a megjelenés is vagányabb irányvonalat vesz, ha pedig nőiesebb, szolidabb a stílusa, még a hozzá társított lezser holmikat is képes kifinomultabb szintre emelni.

Talán éppen ezért követik sokan figyelemmel a farmerdivat alakulását az év elején. Bár a klasszikus fazonok általában nem tűnnek el a süllyesztőbe, némi kis változást mindig lehet észlelni a repertoárt illetően. A széles szárú nadrágok térhódításának a 2024-es időszakban sem lesz vége, sőt, a bő szárszabás még inkább érvényesül majd az elkövetkezendő hónapokban.

A galériában mutatjuk, hogy milyen újításokkal jelentkezett a farmerdivat, milyen menő fazonok közül érdemes válogatni az üzletekben és az online divatshopokban.

 

Az idei farmerdivat abszolút a széles szárú nadrágok trendjére hagyatkozik. A szűk szabású farmereket sem kell félretenni, hiszen a klasszikus darabok soha nem kopnak ki teljes mértékben a köztudatból, ám ha igazán trendi összhatást szeretnénk elérni, érdemes esélyt adni a lezserebb nadrágszabásnak. Ez kicsit sem meglepő, hiszen már a tavalyi év is az A vonalú, mamaszabású farmerek bűvöletében telt.

2024-ben mégis a vagányabb, merészebb fazonoké a főszerep, persze egy kis nőies eleganciával meghintve. Az ütős, egyedi stílusmixek csak most kerülnek reflektorfénybe igazán, a lezser, hanyag megjelenést kifinomult részletekkel ajánlott összeboronálni. Ehhez remek alapot kínálnak az év kedvenc farmerfazonjai.

A zsebes nadrágok hatalmas lendülettel tértek vissza az utcai divatba 2023-ban, s úgy tűnik, hogy a hatalmas zsebek a farmereket is meghódították. Habár régen leginkább a deszkás stílus részeként jelentek meg ezek a lezser, hanyag összhatást eredményező nadrágok, most az elegánsabb kiegészítők és ruhadarabok mellett is lazán megállják a helyüket. Bármilyen farmerfazonra essen a választás, a körítéssel befolyásolni tudod a szett stílusát.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés