A francia nők lezseren elegáns megjelenésébe még a hétköznapi kulcsdarabok is simán beleférnek, többek között gyakran mutatkoznak farmernadrágban. Elképesztően sikkesen variálják a szimpla fazonokat.

hirdetés

Híres francia nők farmernadrágban

A híres nők stílusából rengetegen inspirációt merítenek a hétköznapi öltözködéshez. Aki folyamatosan a kamerák előtt mozog, akarva-akaratlan is a nagyvilág elé tárja az aktuális ruhatárát, így sokan valóságos divatdiktátorrá avanzsálnak.

A francia nők egyébként is kifinomult, sikkes stílusérzékükről híresek. Ha a hölgy még ismert is, különösen nagy erővel befolyásolhatja a divat alakulását, de annyi biztos, hogy számtalan nőnek mutat egy nőies, divatos irányvonalat a hétköznapi szettek összeállításához.

Habár vannak, akik a divatot nagyon túlgondolják, a franciák finom ízlésvilága éppen az egyszerűségen alapul. Elegendő megnézni a divatbloggerek fotóit, de a színésznők, modellek öltözékei szintén a letisztult trendek vonalán mozognak.

Ebből egyértelműen adódik, hogy az örök klasszikus farmernadrág sem maradhat ki egy francia nő ruhatárából. A hírességek roppant stílusosan variálják a csinos darabokat, a legtöbben a szélesebb szárú, nőiesebb vonalvezetésű verziókat választják a hétköznapok során.

 

Alapvetően egy szimpla farmernadrág nemigen bolondítja meg a megjelenést, mégis rengetegen ragaszkodnak a trendi fazonokhoz. Első blikkre igencsak érdekes a jelenség, miszerint a farmer igazi klasszikus, és soha nem megy ki a divatból, szigorú szabály, hogy minden stílusos nőnek szüksége van legalább egy csinos darabra.

Ha jobban belegondolunk, tulajdonképpen nem is olyan furcsa a farmerek térhódítása, ugyanis ez az egyszerű alapdarab igazi stíluskaméleon. Bármilyen formában megjelenhet az öltözékben, mindenhez tökéletesen igazodik. Egyszerre sportos, elegáns, nőies és hanyagul lezser, az összhatás mindig attól függ, hogy az ember lánya mivel párosítja.

A francia nők emiatt kedvelik olyan nagyon a farmerban rejlő sikkes lehetőségeket. Egy pillanat alatt nőiessé varázsolják, miközben megjelenésük mit sem veszít a letisztult harmóniából. Noha a hírességeket leginkább a vörös szőnyegen, estélyiben tündökölve láthatja a nagyközönség, a hétköznapok során bizony előszeretettel választják ők is a szimpla kulcsdarabokat.

Kiemelt kép: Samir Hussein/WireImage/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés