Menő, stílusos farmernadrágok a téli szezon kedvencei. Nőies és lezser fazonok is vannak a repertoárban, még mindig a széles szárú darabok a legnépszerűbbek.

hirdetés

Ezek a farmernadrágok a téli szezon kedvencei

A farmerdivat folyamatosan változik. Gondoljunk csak a kétezres évek csípőnadrágjaira, majd az azt követő ultramagas derékszabásra. A testhezálló fazon után a széles szárszabás vette át a vezetést a népszerűségi listán, s úgy tűnik, ebben nem is történt változás, új esztendő ide vagy oda. A trendek hullámzását sokszor nem egyszerű lekövetni, a klasszikus kulcsdarabok esetében azonban egy kicsit más a helyzet. Most olyan, mintha belassult volna az idő, valamint a retró és modern szabások összekeveredtek volna.

A magas derék és a csípőszabás éppúgy porondon van, ahogy a szűk szárú farmerek és a szélesebben szabott, lezser darabok is abszolút megtalálhatók a kínálatban. Az egyetlen feltűnő változás a tavalyi évhez képest, hogy ezúttal inkább a sötétebb tónusú farmerek tarolnak, a klasszikus sötétkék darabok a legkapósabbak a téli szezonban.

Szétnéztünk az üzletek aktuális kínálatában és összegyűjtöttünk néhány menő fazont, amely igazán divatossá teszi a megjelenést. Lezser, vagány és nőies farmernadrágok éppúgy bekerültek a válogatásunkba.

 

A tavalyihoz hasonlóan az idei tél is a széles szárú farmernadrágok bűvöletében telik. Valószínűleg ebben nem lesz látványos változás az elkövetkezendő időszakban, így ha eddig nem tetted, most itt az ideje beszerezni egy A vonalú, baggy vagy minimum mamaszabású darabot. Sokan attól tartanak, hogy a hosszú kabátokkal és csizmákkal a széles szárszabás idétlenül mutat, ám egy kis trükközéssel és ügyeskedéssel abszolút stílusos lehet az összkép. Na persze a vastag farmeranyagot tényleg nem érdemes betűrni a combközépig érő csizmába.

Az aktuális kínálat már csak azért is rendkívül szerencsés és bőkezű, mert gyakorlatilag minden testalkatra meg lehet találni a tökéletes fazont. A farmerek ráadásul remekül alkalmazkodnak a melléjük társított ruhadarabokhoz, így ugyanazt a nadrágot vagány, sportos és nőies összeállításban éppúgy bevetheted. A testhezálló farmereket sem kell a szekrény mélyére száműzni, bár háttérbe szorultak, azért alkalomadtán érdemes őket becsempészni a mindennapi szettekbe.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés