Az egyszerű alapdarabok változatosan és izgalmasan éppúgy viselhetőek, csupán némi kreativitásra van szükség, hogy feldobd a klasszikus ruhatáradat. A szimpla fehér atléta és a fekete nadrág párosa nagyon izgalmas lehet a szezonban!

hirdetés

Alapdarabok változatosan, stílusosan

Manapság egyre többen szánják rá magukat, hogy átalakítsák kicsit a bőséges ruhatárukat, hiszen a kapszulagardrób lényegesen leegyszerűsítheti a reggeli készülődést. Bár egy igazi divatrajongó imád öltözködni, s éppen ezért számos izgalmas holmi pihen a szekrényében, a bőség zavara nem sokat segít a reggeli rohanásban. Ráadásul teljesen felesleges egy teljes üzlet ruhakínálatát felhalmozni ahhoz, hogy változatosabb legyen a mindennapi megjelenés.

Szezonális alapdarabokat kombinálva éppúgy különleges és egyedi lehet az összhatás, csak ügyesen kell trükközni a különböző fazonokkal és kiegészítőkkel. A legegyszerűbb, ha egy könnyen variálható alapszett köré építed fel a megjelenésed kulcsdarabjait. A fekete és a fehér mellett minden jól mutat, ennélfogva bátran kísérletezhetsz a színekkel és a mintákkal, ha fekete vagy fehér cuccokra alapozod az összeállítást.

A fekete nadrág szinte minden nő ruhatárában megtalálható, ahogy az egyszerű fehér atléta szintén nélkülözhetetlen eleme egy praktikus kapszulagardróbnak. Bár első blikkre unalmasnak tűnhet az alapdarabok letisztultságára épülő kombináció, néhány trükkel akár négy egészen eltérő szettet boronálhatsz a segítségükkel. Sőt, egy kis fantáziával ennél tovább bővítheted a lehetőségeket!

Az alapdarabok varázsa éppen abban rejlik, hogy rendkívül egyszerűek, ezáltal jól variálhatóak. Mivel könnyedén kombinálhatók, bármilyen stílusba beilleszthetők, ezáltal a kulcsholmikra épülő szettek teljes mértékben személyre szabhatók. Egy laza kabáttal és sportcipővel a fekete nadrág és a fehér atléta párosa lezser eleganciát tükröz, míg magassarkúval, kosztümmellénnyel és feltűnő ékszerekkel kiegészítve már kifinomult eleganciát sugároz magából.

A színeket sem kell háttérbe szorítani, jöhetnek a csíkos ingek és vibráló lábbelik, hogy igazán tavaszi hangulatúvá váljon a megjelenésed! Az alapdarabokra tekints úgy, mint egy festőművész a tiszta vászonra, hiszen kedvedre alakíthatod és formálhatod a végeredményt, ezáltal kifejezheted a személyes stílusodat úgy, hogy nem kell órákon át gondolkodnod a szekrény előtt a reggeli készülődés alkalmával.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés