Ezek a sikkes, mégis egyszerű ruhák nélkülözhetetlenek, ha egy hosszabb utazáshoz pakolsz. Nem kell túlgondolni a repertoárt ahhoz, hogy divatos legyél.

hirdetés

A bőröndbe való bepakolás a legtöbb nő számára maga a rémálom. A kapacitás véges, bárhová is induljon az ember, erős korlátok közé szorul az elvihető holmik száma. Az autóba nem biztos, hogy befér egy nagyobb bőrönd, repülőutak során pedig igencsak szigorúan veszik a táskaméreteket. Vonattal vagy busszal való utazás során pedig senki nem akar több tonna ruhát cipelni, így személyes érdekké válik a ruhák alapos átválogatása.

Persze nem könnyű már előre megálmodni, hogy mely darabokat érdemes elvinni, s melyek azok, amikre abszolút nem lesz szükség. Célszerű egy mini kapszulagardróbot összeboronálni, s arra fókuszálni, hogy a legtöbb ruha könnyedén kombinálható legyen egymással.

Ilyenkor nem szabad túlgondolni a stílust és a megjelenést, a lehető legegyszerűbb cuccok kerüljenek a bőröndbe, ezáltal minden mindenhez passzol majd. Elég néhány elegáns holmi ahhoz, hogy sikkesen nőiessé váljon a kisugárzás. A lezseren elegáns, hétköznapi darabokkal szuperül lehet trükközni, sokszor csak apróságokon múlik a lenyűgöző összhatás.

 

Jól kombinálható ruhák utazáshoz

Fehér póló

Habár idén a fehér atléta már kiszorította a színről a szimpla fehér pólót, ezzel az alapdarabbal nem lehet mellényúlni az utazás során. Szoknyával, farmernadrággal és laza nyári pantallókkal egyaránt viselhető, rendkívül praktikus elemét képezi a bőröndnek. Ha kell, elegáns, ha kell, sportos, a kiegészítők segítségével könnyedén alakíthatod a stílusát.

Fehér cipő

A fehér edzőcipők térhódítását már senkinek nem kell bemutatni, az egyszerű lábbelik a hatalmukba kerítették az utcai divatot. Szoknyákkal, kosztümökkel, ruhákkal és farmernadrágokkal is szuperül mutatnak. Fehér pólóval lezserebb, míg fehér inggel abszolút elegáns hatást keltenek, így tényleg ott a helyük a nyaraláson!

Papucs

Ha már nyaralás, akkor a papucsok sem maradhatnak ki a repertoárból. Az utazás során általában vannak sétálós, kényelmes cipőt igénylő programok is, ám a laza városnézésen, könnyed időtöltés során egy szimpla papucs is remek szolgálatot tesz. Egy kicsit nőiesebbé, stílusosabbá teszik a megjelenést, mint a sportcipők, kánikulában pedig abszolút kényelmes, komfortos viseletnek bizonyulnak.

Blézer

Nyáron alapvetően a lengébb holmik kerülnek a bőröndbe, ám egy szép blézert mindenképpen célszerű bepakolni az utazáshoz. A hűvösebb reggeleken, estéken kifejezetten jól jöhet egy sikkes, ám kevésbé gyűrődő zakó, arról nem is beszélve, hogy ezzel még a farmernadrág-póló kombinációt is elegánsabbá tudod varázsolni.

Hosszú szoknya

A maxi és midi fazonú szoknyák trendje igencsak felerősödött az elmúlt években, népszerűségük pedig idén sem csökkent. A légies anyagú, könnyed darabok nem foglalnak sok helyet a bőröndben, az utazás során azonban garantálják a sikkes, nőies megjelenést.

Fehér ing

A jó öreg fehér ing abszolút jól jöhet, ha egy kicsit elegánsabban kell megjelenned az utazás alkalmával, de laza városnézős programokhoz éppúgy ideális. Felkötve, kigombolva viselve remekül véd a napégéstől, miközben elképesztően stílusossá teszi a megjelenést, szuperül hozza a lezser eleganciát.

Laza nadrág

Egy laza nyári nadrágra mindenképpen szükség lehet a nyaralás alatt, ugyanis ezek a könnyed, bővebb szabású darabok elegáns és hétköznapi stílusban éppúgy megállják a helyüket. Akár cipővel, akár papuccsal kombinálhatod őket, mindennel remekül mutatnak, és mindeközben még kényelmesek is.

Farmer

Nyáron sem lehet nélkülözni a kedvenc farmernadrágodat, az utazás alatt garantáltan hasznát fogod venni a legmenőbb fazonnak. Ha nagyon melegnek ígérkezik az idő, a hosszú változat helyett vigyél egy rövidnadrágot. A sikkes kis shortok idén újult erővel tértek vissza a nyári divat repertoárjába, nem lehet velük mellényúlni.

Kiemelt kép és cikkfotó: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés