A minimalista öltözködés divatos külsőt kölcsönöz viselőjének, ráadásul megkíméli az embert az állandó agyalástól, hogy mit mivel illesszen össze. Egyszerű, mégis stílusos ruhákat mutatunk, melyekre a nőiesség és a letisztultság egyaránt jellemző.

hirdetés

 

Időnként az egyszerűség az elegancia kulcsa, hiszen a letisztult szabású, finom színű ruhák könnyedséget és kifinomultságot sugároznak. Nem hiába tartja a mondás is: a kevesebb néha több. Az intenzív mintáknak és színkavalkádoknak is megvan a maga helye és ideje, azonban a túlzsúfoltság rendezetlen, előnytelen megjelenéshez vezethet. Ám a lágy tónusú, szimpla kreációkkal cseppet sem bonyolult elérni a divatos megjelenést.

A minimalista öltözködés felerősíti a nőiességet

A szimpla alapdarabok nem akarnak kitűnni a tömegből, ezért mellőzik a bonyolult szabásokat és a puccos díszítéseket. Az esetenként bővebb felsők és nadrágok mellett lehet, hogy könnyen elsétálnánk az üzletekben, vagy hamar továbbgörgetnénk rajtuk a webshopok oldalain.

Ha azonban beszerzünk néhány egyszerű, mégis stílusos holmit, később igazán sikkes szetteket lehet összeválogatni velük, egészen kevés energiával. A vállfán gyakran unalmasnak kinéző fazonok előnye ugyanis a sokoldalú kihasználhatóság, hiszen rengeteg verzióban, stílusosan kombinálhatóak.

 

A visszafogott vonalvezetésű, finom színű holmik legnagyobb vonzereje, hogy képesek egyszerűen elérni a harmónia érzetét. Árnyalataik tekintetében is nagyon letisztult, stílusos összeállításokról van szó, melyek többnyire a neutrális, púderes tónusok skáláján mozognak. A kiegészítők leredukálódnak egy-egy dizájnos kézi- vagy válltáskára és napszemüvegre, valamint ízléses módon, némi ékszer is felbukkan a szettekben.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés