A színésznők többsége nagyon ügyel arra, hogy mindig elegáns és sikkes legyen a megjelenése a nagyközönség előtt. Többnyire estélyi ruhákban láthatjuk őket a vörös szőnyeges eseményeken, és akadnak közöttük olyanok, akiket szinte lehetetlen laza, lezser szerelésben lencsevégre kapni. Az alábbi hírességek ritkán mutatkoznak farmerban, de amikor mégis magukra kapják, igencsak megadják a módját! Íme, a bizonyíték, hogy 50 felett is lehet stílusosan és nőiesen viselni ezeket a divatos nadrágokat!

hirdetés

 

A farmernadrág az a fajta klasszikus darab, amit tényleg mindenki visel kortól és nemtől függetlenül, és mindegy, hogy kinek mennyi pénze van, biztos, hogy ez a divatcikk megtalálható a szekrényében. Bár még a neves divatházak kreációihoz szokott hírességek sem vetik meg a jó öreg farmert, a hétköznapibb stílusukat csak ritkán tudják megvillantani a nagyközönség előtt, hiszen a legtöbb esemény, amelyre hivatalosak, megkívánja az alkalmi, vagy legalábbis a smart casual öltözéket.

Sokan ilyenkor inkább kosztümöt, vagy szoknyát választanak a szekrényből, de akadnak olyanok, akik még a farmerral is képesek meglepetést okozni. Mivel klasszikus, időtálló darabról van szó, nem feltétlenül muszáj lezser szettbe ültetni, hiszen számtalan stílussal ötvözhető.

Stílusos színésznők 50 felett: farmerban is nőiesek

Az alábbi színésznők nem csak a remek filmes alakításaikról, hanem a mindig elegáns és sikkes megjelenésükről is híresek. Míg a filmekben gyakran láthatjuk őket farmerban, a való életben csak ritkán választják ezt az egyszerű darabot. Ám csodás stílusérzéküknek köszönhetően igazán nőies szintre emelik ezeket a divatos fazonokat. Olyan kifinomultsággal viselik a csinos farmernadrágot, ami inspiráló erővel bír. Nézzük, melyek a kedvenc szabásaik ötven felett!

 

A 62 éves Andie Macdowell még egy zakóval vagy csíkos pulóverrel kombinált farmernadrágban is magabiztosan mutatkozik a nyilvánosság előtt, hiszen a végeredmény így is nőies és csinos. Pedig a színésznő inkább kosztümös alkat, aki gyakran visel szövetnadrágot blézerrel párosítva, de az inges összeállításokat, és a ruhákat, overallokat is nagyon szereti.

A szakadt aljú farmer roppant vagány darab, amit a kockás zakó tesz igazán dekoratívvá. A klasszikus sötét farmer a fehér-piros tengerészstílusú felső a francia sikk két legnépszerűbb eleme. Így összeboronálva, igazán bájossá teszik a megjelenést.

 

A hatvanéves Julianne Moore a retró fazonokra esküszik. Az egyenes szárú mamafarmer a hozzá passzoló dzsekivel nagyon konszolidált megjelenést kölcsönöz a színésznőnek. Mindezt egy bézs felsővel kombinálta, ami remekül passzol vörös hajszínéhez és barackos bőrárnyalatához. A színésznő általában a blézeres-nadrágos szetteket részesíti előnyben, csak ritkán visel farmert, pedig nagyon jól áll neki.

 

Az 53 éves Nicole Kidman néhányszor már elsütötte a farmert egy-egy eseményen, ami nem igényelt kosztümöt, esetleg nagyestélyit vagy koktélruhát. Bár a kilencvenes években rajongott a farmernadrágokért, manapság gyakrabban látható kosztümnadrágos szettekben. Öltözékeiben a nadrág inkább sötét színekben jelenik meg, illetve neki sem szokása szűkebb fazonokat viselni. A klasszikus farmerszabásokat mokaszinnal és magas sarkú cipővel, illetve zakószabású kabátkával és blézerrel tette elegánssá.

 

Nem utolsó sorban, a francia származású színésznő, Juliette Binoche került fel listánkra, aki szintén nőiessé tudja varázsolni a farmert. 57 évesen sem idegenkedik a karakteres trapéznadrágtól, ami igazán jól áll neki. Ennek a ruhadarabnak a vagányságát tökéletesen harmóniába tudta hozni az elegáns kabáttal és selyemblúzzal.

Kiemelt képek: Kurt Krieger, Cindy Ord/Getty Images.

Cikkfotók: Jacopo Raule, Rich Fury, Steve Granitz, Kurt Krieger, Jerod Harris, Cindy Ord, Mike Pont/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés