A bő szárú farmer a híres nők ruhatárában is megtalálható, elképesztően sikkesen variálják a lezser fazonú darabokat.

hirdetés

A híres nők imádják a bő szárú farmer trendjét

Sokan kifejezetten örülnek, hogy a 2023-as farmerdivat a háttérbe szorította a tapadós, feszülős fazonokat. Többeknek azonban egy egészen új terepet jelent a bő szárú nadrágok népszerűsége. Azoknak, akik ez idáig nem kísérleteztek a lezser szabású darabokkal, célszerű átböngésznie néhány sikkes divatfotót, de a híres nők ruhatárából éppúgy lehet inspirálódni. Ezek a farmernadrágok bármilyen stílusban megállják a helyüket, könnyedén kombinálhatók és egy pillanat alatt nőiessé tehetők.

A sztárok gardróbjából gyakran előkerül egy-egy lezser, kényelmes darab, a szezon kedvenc fazonjait mindannyian a saját ízlésükre formálják. Jennifer Aniston például a klasszikus trapéz vonalvezetésért rajong, míg Dua Lipa és Hailey Bieber inkább a laza, baggy verziókat viselik előszeretettel. A galériában megtekintheted, hogyan variálják a híres nők az idei divat kedvenc farmerjait.

 

Bár való igaz, hogy a bő szárú farmer alapvetően laza hatást kelt, rendkívül sokat számít, hogy mivel kombinálod. Anne Hathaway trükkje például egyetlen pillanat alatt elegáns, sikkes darabot varázsolt az A vonalú farmernadrágból. A színésznő egy hosszú szövetkabáttal párosította a lezser alsót, amely egészen más karaktert kölcsönzött a hanyag, bő fazonnak. Persze a hosszú felöltőkkel nem árt vigyázni, ugyanis a szűkebb szabású kabátok kissé furcsán mutatnak a széles szárú nadrágokkal, nem szép, amikor a vastag farmeranyag betömörül a csinos, finom szövet alá.

Jennifer Lopez és Jennifer Aniston divattippje talán még egyszerűbb. A híres nők többsége gyakran választ magas sarkú cipőt vagy csizmát, amely nem csupán azért praktikus, mert nyújtja a lábakat, ezáltal karcsúbbnak láttatja a sziluettet, hanem a nőiességet is fókuszba helyezi. Noha a széles szárú farmernadrágok önmagukban inkább laza, sportos összképet eredményeznek, egy csinos magas sarkú bokacsizmával vagy körömcipővel párosítva remekül hozzák a lezser eleganciát.

A bő szárú farmerek roppant kényelmesek, abszolút megállják a helyüket a zsúfolt, rohangálós napokon, de az irodában éppúgy sikkesen mutatnak. Alkalomtól függően célszerű őket elegánsabb és lezserebb holmikkal párosítani. Csodásan mutatnak blézerrel, csinos blúzokkal, de még egy kötött pulóver mellett is stílusossá teszik a megjelenést.

Kiemelt kép: Jacopo Raule/Gotham/GC Images/Robert Kamau/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés