Tina Fey nem csupán a televízió képernyőjén, a szimpla hétköznapokon és a vörös szőnyegen is elképesztően sikkes.

hirdetés

Tina Fey bátran keveri a sportos és az elegáns stílust

Tina Fey neve sokak számára ismerős lehet, leginkább a Bajos csajok és a Párterápia című filmekben nyújtott alakításával vált híressé. A színészkedés mellett a háttérmunkálatokból is kiveszi a részét, íróként és producerként egyaránt tevékenykedik, a nevéhez köthető legismertebb műsor egyértelműen a Saturday Night Live show.

Még ha nem is szerepel minden második sikerfilmben, Tina Fey egyéb munkái, a háttérben betöltött szerepe miatt igen gyakran tűnik fel a vörös szőnyegen és különböző műsorokban, persze mindeközben a színészkedéssel sem hagyott fel. Széles körű tehetsége mellett sokan a stílusáért kedvelik, ugyanis bátran kombinálja a különböző stílusú darabokat, mindig egyedi és sikkes szettekben lép a fotósok elé.

A galériában összegyűjtöttük az elmúlt évek legdivatosabb, legtrendibb összeállításait Tina Fey gardróbjából. A színésznő soha nem bízza a véletlenre a megjelenését, minden szettjét tudatosan, a legapróbb részletekig megtervez.

 

A színésznő egyik kedvenc viselete a vagány bakancs, amit nem csak lezser holmikkal kombinál, elegáns kosztümszettekkel éppúgy összeboronálja a merész lábbelit. Kicsit sem foglalkozik azzal, hogy mit illik, és mit nem, mit szabad, és mit nem, abszolút a saját ízlésére hagyatkozik, amikor megtervezi a szettjeit.

Nem csupán a bakanccsal szokott trükközni, előfordult már, hogy a vörös szőnyegen is hatalmas meglepetést okozott. A csodás estélyi alatt egy Converse tornacipő lapult, amit bátran meg is mutatott a fotósoknak. Nem sok híresség vállalja fel, hogy a magas sarkú cipő viselése roppant kényelmetlen tud lenni, Tina Fey azonban megmutatta, hogy így is lehet valaki elegáns és kellőképpen sikkes.

Általában figyelemmel kíséri az aktuális trendeket, az elmúlt években számtalan alkalommal viselt kockás holmikat. Emellett a fehér edzőcipő sem maradhatott ki a ruhatárából, a menő sportcipőt egy stílusos kosztümszettel boronálta össze. Tina Fey szuperül tudja hozni a lezser eleganciát.

A lazaság mellett természetesen benne is ott rejlik a finom nőiesség. Noha csak ritkán láthatjuk testhezálló, finom ruhadarabokban, a színésznő néhanapján megörvendezteti a rajongókat egy-egy csinos, igazán sikkes darabbal.

Kiemelt kép: Arturo Holmes/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés