A 60 éves színésznőt nem csak a filmes alakításai miatt szeretjük, ugyanis roppant kifinomult stílusérzékkel rendelkezik. Letisztult öltözékeit gyakran a harmonikus színválasztásaival teszi még különlegesebbé és nőiesebbé, ráadásul nagyszerűen igazítja az összeállításait a csodás, rezes árnyalatú frizurájához. Julianne Moore azonban nem csupán a gesztenyebarna és vörös hajúaknak szolgálhat remek inspirációkkal, hiszen a színritmus alapjait bárki beépítheti a megjelenésébe.

hirdetés

Julianne Moore egyike azon színésznőknek, akik nemet mondanak a plasztikára, és a retusálást is elutasítják. Az utóbbi években jó pár magazin címlapján megfordult a színésznő, a képeken pedig mindig megvillantotta az apró szarkalábait. Ő a legjobb példa arra, hogy az öregség jeleit méltósággal is lehet viselni. A mimikai ráncok és a szeme körüli barázdák ellenére a hatvanéves színésznőből csak úgy sugárzik a pozitív energia, amely mindenkit magával ragad.

A színésznő mindig is a természetesség híve volt, hiszen sohasem takargatta a szeplőit, és hosszú pályafutása során igyekezett elkerülni az erős sminket és a mesterkélt megjelenést. A forgatások kedvéért volt, hogy megvált rezes tincsitől, ám a való életben mindig is büszkén viselte ezt a ritka árnyalatot. Az ősz hajszálak természetesen őt sem kerülik el, ám ragaszkodik az eredeti hajszínéhez, így továbbra is vibráló hajkoronával mutatkozik.

Julianne Moore vörös haja mindig központi elem

A vörös hajszín jól illeszkedik az őszi színpalettába, hiszen a lehulló faleveleket idézi. Ám a meleg árnyalat kifejezetten dögössé és szexissé teszi a kinézetet. Sokan ódzkodnak a rezes árnyalatú frizurától, pedig alaposan megdobja az önbizalmat. Már a természetes, barnába hajló színek is vibrálóbbá varázsolják a megjelenést. Az ősz típusok tónuspalettája igazán melegséget sugárzó. Julianne Moore aranybarna hajához zöld szem társul, ez az ő szexepilje, amit nem fél kiemelni.

Hamvas, barackos tónusú, bézs bőrszínét aranybarna szeplők tarkítják, melyek összecsengenek rezes hajszínével. Mint a legtöbb ősz típusnak, jól áll neki a rozsdabarna, a burgundi, az okkersárga, a levélzöld, a teveszőrszín, az olajzöld, a barackos bézs, a a fahéjas púderárnyalat, a lila, valamint a csokoládészín. Ezek a tónusok akkor is bekerülhetnek az öltözékedbe, ha aranybarna, mézbarna, vagy meleg kék szemszínnel rendelkezel, de van egy kis vöröses, aranybarnás beütése a hajadnak.

Julianne Moore az évek során kitapasztalta, hogy miként tudja kihangsúlyozni a rezes árnyalatban pompázó frizuráját és a szeplőit. Ebben bizonyára profi segítsége is volt, hiszen a színésznő minden vörös szőnyeges eseményre kifogástalan külsővel érkezik.

A színésznő megjelenésében az adott színek tökéletes harmóniát alkotnak. Az elmúlt években számos ihletadó szerelésben jelent meg Julianne, most ezek közül válogattunk.

 

Kiemelt kép: Dominique Charriau / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés