Nicole Kidman kifinomultabb szintre emelte a jó nő fogalmát a ’90-es években, de azért a laza, vagány stílusjegyek sem álltak tőle távol. Minden, amit akkoriban viselt, ma újra divatos.

hirdetés

Leszámítva az utóbbi évek botox-bakijait, Nicole Kidman mindig is egy dekoratív nő volt, akire muszáj felfigyelni. Igaz, sohasem emelték piedesztálra a stílusa miatt, a frizuráját és az öltözködését mégis sokan másolták a kilencvenes években.

Nicole Kidman így öltözött a ’90-es években

A több szálon futó retró divat a 2020-as év egyik meghatározó irányzata, melyben a kilencvenes évek trendjegyei és szabásvonalai is felsejlenek. Ha átlapozhatnánk a korabeli divatújságokat, azok sem foglalnák össze olyan frappánsan az akkori divatot, mint Nicole Kidman régi fotói.

 

Az 52 éves színésznő mai stílusával a finom nőiességet testesíti meg, korábban azonban bátrabban kísérletezett a dögös fazonokkal.

Bár a nyakba kötős topok nagy barátja volt, és a pimaszul szexi dekoltázsokat sem vetette meg, a közönséges megjelenés pecsétjét még a karrierje kezdetén sem lehetett rányomni. Valahogy ő még a kilencvenes évek kaotikus divathóbortjait is elegáns keretbe tudta foglalni.

Kiemelt kép: Deborah Feingold/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés