Nehéz elhinni, hogy Az angol beteg és a Csokoládé című filmek színésznője, Juliette Binoche már a hatvan felé araszolgat. Az elmúlt évek alatt szinte semmit nem változott, csupán a stílusa lett egyre kiforrottabb.

hirdetés

Juliette Binoche a francia nők lazaságával kezeli az idő múlását, nem erőlködik azon, hogy fiatalabbnak nézzen ki, mégis csodásan fest. Úgy véli, attól lesz valaki szexi, ha nincs semmi erőltetett a megjelenésében, és a divattal kapcsolatos filozófiája is hasonló elveken alapszik.

Nem lihegi túl az öltözködést, úgy különösebben a legutolsó divat sem érdekli. Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy nem arra fektet nagy hangsúlyt, milyen ruha van rajta, hanem inkább azt érzi lényegesnek, ahogyan viseli azt.

Juliette Binoche csípőből vágja, mi a sikkes

A francia színésznő hanyagul ötvözi szettjeiben a klasszikus és modern eleganciát. A vörös szőnyegen kifinomult stílusával hívja fel magára a figyelmet, míg a mindennapokban inkább a kényelmes, sportosan elegáns megjelenés híve.

Bár szívesen jár divatbemutatókra, és öltözékeiben az aktuális trendjegyek is felbukkannak időnként, ruhatárát leginkább az időtállóság és a praktikus variálhatóság határozza meg. Gyakran mondják róla, hogy nem a külsőségek megszállottja, ami nem azt jelenti, hogy nem ad magára.

Nőies, sikkes, és mindig kifogástalan a megjelenése, az pedig nagy adag plusszal gazdagítja a megjelenését, hogy nincs semmi mesterkéltség a stílusában és a kinézetében. Ilyen egy igazán öntudatos nő!

 

Kiemelt képek: Marilla Sicilia/Mondadori Portfolio, Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés