Ahogy a szépség nem csupán a sima, feszes bőr függvénye, a nőiesség sem kizárólag a drága ruhákon múlik. Bár ezek a színésznők megtehetik, hogy sokat foglalkozzanak magukkal, fiatalosságukat nem csak a pénzüknek köszönhetik. 50 felett, plasztika nélkül is kirobbanó formában vannak!

Sokan úgy gondolják, hogy Hollywood nem csak az álmok, hanem a szépség gyára is egyben. Hiszen a legtöbb színésznő plasztikai beavatkozásoknak, vagy méregdrága bőrkezeléseknek köszönheti kortalan külsejét, és akadnak olyanok is, akik csak túlszerkesztett, agyonmanipulált fotókon mutatják meg magukat a világ előtt.

7 színésznő, aki sugárzóan nőies 50 felett

Ám szerencsére a természetességre is bőven akad példa az álomgyárban, hiszen néhányan inkább az életmódváltásra esküsznek, és a sok sport, kevés stressz, valamint a kiegyensúlyozott étkezés öregedéskésleltető hatására támaszkodnak. Híres színésznőként nyilván a méregdrága arckezeléseket is be tudják vállalni, de az időtlen szépség több annál, hogy csak ezen múljék.

Az alábbi nők ötven felett is ragyognak, pedig nem mindegyiküknek makulátlanul sima a bőre, de nem is ez számít. Pozitív energia sugárzik belőlük, és ahelyett, hogy az idő múlásán keseregnének, igyekeznek megőrizni önmagukat életük minden szakaszában, illetve odafigyelnek az egészségükre, de nem görcsölik túl az öregedés folyamatát.

 

Persze, a nőies stílusuk is sokat tesz ahhoz, hogy a kinézetük egy fikarcnyit sem tükrözi az életkorukat, ugyanakkor olyan belső kisugárzással bírnak, ami nélkül ez az egész körítés nem működik. Nem minden színésznő esik erőltetett túlzásokba a fiatalságmegőrzést illetően. Olyan nők fotóit gyűjtöttük egy csokorba, akik nem csupán szépségükkel, hanem természetességükkel, és lehengerlő nőiességükkel vonzzák a figyelmet.

Cate Blanchett és Julianne Moore a kifinomult stílus nagymestere, Meryl Streep és Helen Mirren pedig sosem akart megfelelni a hollywoodi szépségideáloknak, sőt, újradefiniálták a szépség és nőiesség fogalmát. Salma Hayek és Susan Sarandon csodás idomokkal rendelkezik, Andie MacDowell pedig a mimikai ráncai ellenére is úgy ragyog, hogy bárhol megjelenik, nehéz bárki mást észrevenni mellette.

Kiemelt kép: Brian de Rivera Simon/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés