Sofía Vergara általában minden tekintetet magára vonz fantasztikus megjelenésével, a színésznő stílusa és kisugárzása egyaránt lehengerlő. Maga a megtestesült nőiesség, és nem fél hangsúlyozni a vonzerejét.

hirdetés

Sofía Vergara stílusa vagány és nőies

Sofía Vergara neve sokak számára ismerős lehet, a színésznő ugyanis a Modern család című vígjátéksorozatnak köszönhetően már 2009-ben világszerte ismertté vált. Manapság mégis gyakrabban emlegeti a sajtó, ami leginkább a Griselda című minisorozatnak tudható be. Az életrajzi krimi egy kolumbiai drogbárónőről, Griselda Blancóról szól, akit az 51 éves színésznő zseniálisan alakít.

A szereplőválasztás biztosan nem volt véletlen, Sofía Vergara ugyanis magabiztos, határozott kisugárzásával tökéletesen illeszkedik a karakterhez. A való életben is a manapság népszerű mob wife stílust képviseli, imádja a vagány, dögös holmikat, bevállalós, mégis mindig kifogástalanul nőies a megjelenése. Öltözködésével erősen hangsúlyozza és fokozza vonzerejét, egyedi stílusáért odáig vannak a rajongók.

A galériában összegyűjtöttük a kedvenc összeállításainkat Sofía Vergara ruhatárából. A stílusát nehéz lenne egyetlen szóval jellemezni, a színésznő imádja a divatot, izgalmasan variálja a trendi holmikat.

 

A vörös szőnyegen általában alakhangsúlyos estélyikben tündököl, imádja a csillogást és nem fél fókuszba helyezni vonzó, nőies kisugárzását. A testhezálló darabokat úgy választja ki, hogy a fazonok tökéletesen passzoljanak homokóraalkatához.

A hétköznapok során többnyire egyszerű alapdarabokat visel, gyakran kombinálja például a szimpla farmernadrágot nőies, csinos blúzokkal és felsőkkel. Arra azonban nagyon figyel, hogy az összhatás némiképp egyediséget tükrözzön, ezt általában a remekül megválasztott fazonpárosításokkal éri el.

Sofía Vergara a kortalan szettek híve, imád játszani a színekkel és a mintákkal. Szerinte nincs olyan ruhadarab, ami ötven év felett tiltólistás volna, gyakran veti be az aktuális, sokak által merésznek gondolt trendeket is.

A mintás-mintás kombináció igazi jolly joker számára, de az élénk árnyalatokkal szintén szeret kísérletezni. Az összkép soha nem túlzó vagy kirívó, a színésznő roppant ízlésesen feszegeti a határokat. Az ő stílusa remek példa a vagány nőiességre, amikor a szettek magabiztosságot és határozottságot sugallnak.

Kiemelt kép: BG026/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés