A farmer igazi örök darab, ami évtizedek óta változatlanul uralja a kifutókat. A tervezők minden szezonban felfrissítik a kínálatot, így tényleg nem lehet megunni a farmerőrületet. Továbbra is hódít a retró, ami meglátszik a kedvenc viseletünkön. A 2021-es farmerdivat elképesztően sokoldalú, rengetegféle fazon felbukkan a választékban.

hirdetés

Az utóbbi években elképesztő változásokon ment át a farmer. Bár a szűk szárú nadrág alaposan beékelte magát a trendek közé, a retró fazonok begyűrűzésével sok vetélytársa akadt, így az A-vonalban bővülő, a klasszikus egyenes szabás, valamint a lezser jogger-módi, és a melegebb napokra szakosodott háromnegyedes sziluett is középpontba került.

Ráadásul pár éve megjelentek a színen a nyolcvanas évekből átemelt mamafarmerek, amelyek nagyon gyorsan népszerűek lettek. Ám a farmerdivat nem merül ki a nadrágok széles kínálatában, dzsekik, ruhák, sőt, blézerek is színesítik a palettát. Apropó, színek! A derűs árnyalatokban kapható nadrágok szintén visszatérnek.

A tavaszi farmerdivat visszahozza a nagy kedvenceket

Bár egyre több széles szárú kreációval találkozhatunk az üzletekben, az utcai divatban még mindig gyakran visszaköszön a jól bevált skinny. Ám ez a tendencia valószínűleg hamarosan megváltozik, hiszen tavasszal az egyenes szabású nadrágok mellett megjelennek a hetvenes évekre jellemző A-vonalú darabok.

A változás szele nemcsak a nadrágokon érződik, mivel a kabátok éppúgy alapos fazonigazításon estek át. A klasszikus dzseki még továbbra is élen jár, ám egyre több különleges kreáció kerül be a választékba, amelyek felpezsdítik az unalmas alapdarabokat.

A legizgalmasabb újdonságok közül válogattunk egy csokorra valót. Ha kíváncsi vagy, hogy tavasszal miként lesz őrülten divatos a farmer, akkor lapozd végig a galériát!

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés