Sharon Stone stílusa izgalmas és inspiráló, nála soha nem lehet megtippelni, hogy milyen összeállításban lép majd a fotósok elé. Ha még nincs ötleted, milyen trendekre támaszkodj a partiszezonban, a színésznő szín- és fazonkombinációiból bátran ihletet meríthetsz.

hirdetés

Sharon Stone stílusa roppant változatos, bár nem tolja túl a nagyvilági divatot, igazán inspiráló, ahogy a saját ízlése, egyénisége szerint ötvözi a trendeket. A klasszikus, nőies és vagány elemek éppúgy felbukkannak a ruhatárában, olykor az elegáns glamúrhangulat, máskor az elegáns westernsikk keríti hatalmába.

Kedvére szörfözik a kifinomult, klasszikus letisztultság, valamint a vagányság skáláján, nem ragad le egyik irányzatnál sem, mégsem kaotikus az öltözködése.

Sharon Stone stílusa, mint egy jó bor, a korral nemesedik: inspiráló, ahogy a trendeket variálja

Sharon Stone a mai divatirányzatokból is szívesen mazsolázgat, ha csak azokat a szetteket vesszük figyelembe, amelyeket az elmúlt fél évben viselt különféle rendezvényeken, láthatjuk, hogy a színekkel és a csillogással sem finomkodott.

Stílusának egyetlen fix, visszatérő eleme a nadrágkosztüm, ám ezt a szettet is többféle hangulatban tudja megjeleníteni. Legutóbb egy hüllőmintás, vitriolkék összeállításban jelent meg a nyilvánosság előtt, melynek nőies szabása remekül ellensúlyozta az extravagáns szín- és mintakombinációt.

 

Az A vonalú nadrág most nagyon divatos, ráadásul sokféle stílusban megtalálja a helyét, akár még egy ilyen elegáns, vagány szettben is otthonosan mozog.

A dögös vörös szín szintén a téli trendek slágere, de nem feltétlenül tűnik elcsépeltnek, ha jól érvénysül az öltözékben. A 65 éves színésznő letisztult nadrágkosztümjét a vibráló, tüzes árnyalat és a hatalmas virágdísz emeli a különlegesség szintjére, az ékszerekkel harmonizáló, aranyszínű nyakkendő szintén jó választás, még így is, hogy hanyagul, kibontva lóg a nyakában.

A vintage irányzatokra nemrég egy tökéletes kis old hollywoodi glamúr-összeállítással reflektált Sharon Stone, a tollas aljú kabátka, a bross és az ondolált frizura abszolút a húszas-harmincas évek hangulatát hozta.

A legnagyobb kedvencünk pedig a bronzos, óarany szett, amely nagy felületen halmozza a csillogást, mégsem túl sok. Az ekrü selyemblúz és a gyöngyházszínű nyaklánc ellensúlyozza az anyagok ragyogását, az egész színharmónia annyira kifinomult és elegáns. Ám a laza vagányságfaktor sem hiányzik a szettből, a közelgő partiszezonra csodás inspirációkkal szolgál.

Kiemelt képek: Daniel Zuchnik/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés