Bár fiatalabb korában próbálkozott párszor a hosszabb hajjal, Sharon Stone frizurái már jó ideje a rövid, ámde nőies vonalon mozognak. Mivel vékony szálú tincsekkel rendelkezik, a pixie- és a bobfazonok praktikusabbak számára. Az alábbi divatos vágásokkal nagy sikert aratott, a beszárításukkal is jól ügyeskedett.

hirdetés

Sharon Stone frizurái nemcsak a fazon kialakításától divatosak és nőiesek, a formázás és a beszárítás szintén sokat nyom a latban. A fodrásza gyakran alkalmaz olyan trükköket, amelyek dúsabbnak, tömöttebbnek mutatják a könnyen lelapuló tincseit. Legtöbbször a hajtövek megemelésével éri el, hogy jó tartást kapjon a színésznő frizurája.

Sharon Stone nőies frizurái: a rövid fazonokat is sikkesen viseli

A mindennapokban, ha épp nincs rivaldafényben, Sharon Stone nem szeret hosszasan bíbelődni a hajával, ezért legtöbbször olyan vágásokra voksol, melyek alapból sokat javítanak a vékony szálú tincsek volumenén. Amikor végképp nincs ideje vagy kedve a beszárítással bajlódni, felcsap egy kalapot a fejére, a nyilvánosság előtt azonban gyakran jelenik meg hullámosítással, illetve főnözéssel tökéletesített frizurával.

 

A rövid haj sokkal dúsabbnak tűnik, ha néhány laza hullám kerül bele, de más trükköket is be szokott vetni a színésznő. Kedveli a hátrasimított hajviseletet, ami akkor is eleganciát tükröz, ha nincs idő felturbózni a lelapuló tincseket. Kipróbálta már a shag típusú rövid hajat, valamint az ultrarövid pixie-t, de a francia bob éppúgy a kedvencei között szerepel.

Mindig más-más stílusban, izgalmasan variálva viselte ezeket a nőies fazonokat, melyek kihozzák a maximumot az erőtlen, könnyen lelapuló, vékony szálú hajból.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés