Sharon Stone nem az elvárások rabja, cseppet sem erőlködik azon, hogy megfeleljen annak a szexszimbólum szerepnek, amibe a kilencvenes években belehelyezte a filmszakma. Az öregedést sem lihegi túl, abszolút természetesnek veszi, hogy az idő múlásával mindenkinek szembe kell néznie a ráncaival.

hirdetés

A 62 éves színésznő smink nélkül is bátran felvállalja az arcát, és nem igyekszik mindig, minden helyzetben a tipp-topp oldalát mutatni. Vannak olyan napjai, amikor kinyúlt pulóverben és farmerban flangál, mit sem törődve az őt követő fotósokkal, míg máskor, ha épp olyan kedvében van, szívesen ölt magára dögös és kihívóan szexi fazonokat. Úgy véli, hogy a kor nem számít, de minden nőnek tisztában kell lennie azzal, hogy nem minden nap szól a csillogásról.

Sharon Stone stílusa meglehetősen eklektikus, szinte képtelenség egyetlen szóval jellemezni, vagy kategóriákkal beskatulyázni. Továbbra sem veti meg a feltűnően csinos ruhákat, de miért is rejtegetné csodás alakját? A mai napig remek formában van, viszont senkivel nem próbálja meg elhitetni, hogy rajta nem fog az idő.

Néha karikás szemekkel, sápadt, sminktelen bőrrel mutatkozik az Instagram-profilján, amire általában csak legyint egyet, hogy igen, ez is ő. Rettentően jó humorú, intelligens, laza nő, aki nem töri magát azon, hogy olyan legyen, amilyennek mások látni szeretnék, egyszerűen csak jól érzi magát a bőrében.

Sharon Stone stílusa meghatározhatatlanul sokszínű

Tavaly év elején, amikor még normális mederben zajlott az élet, a színésznő gyakran mutatkozott a nyilvánosság előtt szexisen áttetsző, csillogó, és testhezálló ruhákban. Szereti a sejtelmesen dögös fazonokat, de a visszafogott, elegáns megjelenés sem áll tőle távol.

 

Ugyanakkor vannak egészen vagány napjai, amikor a bőrdzseki, a bőrnadrág, vagy néhány hippis, retró cucc is előkerül a szekrényéből. A mély dekoltázsokat sem veti meg, ennek ellenére sohasem közönséges az öltözéke. Szerintünk Sharon Stone a mai napig egy belevaló, vonzó nő!

Kiemelt kép: Jemal Countess/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés