Sharon Stone nem szimplán jól tartja magát, hanem a mai napig észvesztően szexi nő. Ez olyasmi, amit nem lehet elérni csak úgy, tiszta étrenddel és rengeteg testmozgással, hiszen az önazonos, érzéki kisugárzás nem csupán a külső megjelenés tökéletes karbantartásáról szól. A színésznő hatvan felett is meg tudja lepni az embert, de nem a bőrruha, és nem is a combcsizma a lényeg, bár kétségkívül remekül fest bennük.

hirdetés

Igaz, sok évet letagadhatna a korából, azt mégsem állíthatjuk, hogy Sharon Stone egyáltalán nem öregszik. Vannak pigmentfoltjai, mimikai ráncai is, de valahogy nem ezekre figyel az ember, ha őt látja. A színésznő 62 évesen is éppolyan nőies, mint 1992-ben, amikor bombaként robbant be a mozikba az Elemi ösztön című film, melyben emlékezetes alakítást nyújtott.

Szexszimbólum státuszát a mai napig tartja, pedig ő maga cseppet sem erőlteti ezt a vonalat az életében. Az Instagramon például gyakran posztol magáról smink nélküli felvételeket, melyeken nem a kinézete a lényeg, épp ezért nem igazán törődik vele, ha látszanak a szarkalábai, vagy éppen nyúzott az arca és kócos a haja.

A Town & Country magazin októberi összeállításában elegáns és dögös szettekben szerepel Sharon Stone, méghozzá olyan természetes, zsigerből jövő nőiességgel, ami előtt az ember megemeli a képzeletbeli kalapját.

A mellékelt interjúban mégis érthetetlen módon arról beszél, hogy sohasem érezte magát szexi nőnek, bár ő maga is belátja, hogy az emberekre nagy hatást gyakorol az, ha valaki önmaga mer lenni. A színésznő pedig nem igazán az a megjátszós fajta, ez lejön abból is, ahogy az évek múlását kezeli.

Sharon Stone, mint a jó bor, a korral nemesedik

A Town & Country magazin nem a nyers szexualitásra játszott rá fotóival, sokkal inkább portrét készített a 62 éves színésznőről, aki tisztában van a korával, és nem kapaszkodik kétségbeesve a fiatalkori imázsába. Élvezi, hogy bölcsebb, karizmatikusabb lett a korral, ugyanakkor nem úgy gondol magára, mint egy idős nőre.

Bár a képeket megtámogatták némi retussal, mindezt szimpatikus hozzáállással tették. Még a címlapon sem radírozták le Sharon Stone arcvonásait, amitől csak még bájosabb lett a mosolya. Ez a borító azt az üzenetet sugározza: íme, egy nő, aki jól érzi magát a bőrében!

 

Végül is, ez a lényeg, nem az életkor. A divatanyag hol kifinomultan, hol ütősen szexi, például a kiskosztümös Sharon Stone-tól eljut a combcsizmás, bőrruhás végzet asszonyáig. Ezt a szettet valószínűleg nem sok hatvan év feletti nőnek meri odakínálni a stylist, de a színésznő esetében nyilván fel sem merült a kérdés, hogy jól fog-e működni a dolog. Ami azt illeti, nagyon betalált, és a legcsekélyebb módon sem közönséges.

Kiemelt kép: Jemal Countess/Getty Images.

Képgaléria képei: Michael Muller/Town & Country.

Stylist: Paris Libby.

Frizura: Rena Calhoun.

Smink: Kara Yoshimoto Bua.

  • Megosztás:
hirdetés