Sharon Stone fantasztikus érzékkel válogat az estélyi ruhák között, gyakorlatilag soha nem hibázik, ha vörös szőnyeges eseményről van szó. A szimpla hétköznapokon imádja az egyszerűbb, sportcipős összeállításokat, azonban az elegáns rendezvények alkalmával mindig kitesz magáért. Tökéletesen hangsúlyozza csinos alakját, és olyan fazonokat választ, amelyek abszolút felerősítik nőies kisugárzását.

hirdetés

Sharon Stone az estélyi ruhák szakértője

Sharon Stone nevét még az is ismeri, aki kevésbé jártas a filmszakmában. A gyönyörű színésznő alakításai világszerte elismertek, de csodás megjelenése miatt éppen olyan sokan emlegetik. Való igaz, hogy az idő múlása alig hagyott nyomot rajta, ma is remek formában van, ám öltözködésével ő maga is sokat tesz azért, hogy minden szempár garantáltan rátapadjon.

Csodálatos ruhákat választ, amelyek rendszerint kiemelik irigylésre méltó alakját. A hatalmas, abroncsos ruháktól egészen a visszafogott, letisztult vonalvezetésig mindent kipróbált már, azonban soha nem esik át a ló túloldalára. Bevállalja az extrémebb szabású kreációkat, valamint a mélyen dekoltált ruhák sem állnak távol tőle.

 

A feltűnőbb, látványosabb ruhákat is remek érzékkel viseli. Rajta a csupa csillogó, agyonflitterezett darabok éppúgy remekül állnak, mint a letisztult szabások, de az sem tűnik mesterkéltnek, ha egy halom virág díszíti a hatalmas estélyi ruháját. A merészebb, megosztóbb színekkel sem óvatoskodik, ízlése és megjelenése legalább annyira sokoldalú, mint amit a filmekben mutat.

A színésznő a szimpla mindennapokban, illetve a vörös szőnyegen egyaránt roppant sikkes, ám a hétköznapi stílusa egy kissé vagányabb. A cannes-i filmfesztiválon abszolút elvitte a show-t, Dolce & Gabbana-nagykövetként nem meglepő, hogy az olasz luxusmárka kínálatából választott egy egészen különleges darabot.

Az uszállyal megbolondított ruha egy hatalmas estélyi látszatát keltette, ám a koncepcióban volt némi trükk. Miután lecsatolták a pluszréteget, egy finom, nőies szabású testhezálló fazon bukkant elő, amivel a gyönyörű színésznő hatalmas sikert aratott. Már önmagában a mintázat lenyűgöző volt, azonban a ruha szabása és Sharon Stone kisugárzása még tovább fokozta a divatpillanatot.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés