Taylor Swift stílusa nem csak akkor különleges, amikor a színpadon vagy a vörös szőnyegen tündököl az énekesnő, a mindennapi szettjeinél éppúgy ügyel az izgalmas részletekre.

hirdetés

A színpadon igazi díva, a vörös szőnyegen kifinomultan elegáns, de a mindennapokban is nagyon ad a sikkes megjelenésre. Taylor Swift stílusa olykor dögös, olykor szolidan egyszerű, és persze, nem mellőzi a retró részleteket.

Most, hogy a retró divat ennyire népszerű, az énekesnő öltözködése számos inspirációval szolgálhat. Míg korábban az ötvenes-hatvanas évek sikkjéből szemezgetett, manapság gyakrabban ihletik meg a hetvenes évek trendjegyei. A múltidéző fazonokon kívül legtöbbször a színek hangulatával éri el a nosztalgikus összhatást.

Taylor Swift stílusa a nőies és retró elemekre épül

A 33 éves énekesnő körül manapság nagy a zsongás, turnéjának koncertjei rekordokat döntögetnek, 2023-ban ő lett az ötödik legbefolyásosabb nő a Forbes szerint, míg a Time magazinnál az év embere címet nyerte el. Kétségtelen, hogy magasan szárnyal a karrierje, a korábbinál is nagyobb figyelem övezi minden lépését, viszont emiatt nem reformálta meg az öltözködését, ebből látszik, hogy amit visel, az önazonos.

Taylor Swift stílusa két fontos dolog miatt annyira elragadó: az egyik, hogy sosem halmozza a szexi részleteket, mégis mindig nőies, a másik, hogy remek érzékkel variálja a retró divatelemeket.

 

A mindennapi öltözködését tényleg nem lihegi túl, ennek ellenére mindig van valami izgalmas, különleges részlet a szettjeiben. A vörös szőnyegen pedig elbűvölően elegáns, az ő esetében mindig kifinomultan sikkes, mesébe illő estélyi ruhára számíthatunk.

Akkor sem unalmas a megjelenése, ha letisztult vonalú fekete ruhát visel, legutóbb például műszőrme bundával kombinálta az egyszerű darabot.

A diáklánystílus és a csillogás egyaránt jól passzol hozzá, sőt, a dögösebb cuccok sem idegenek tőle, ám tény, hogy mindig finom eleganciával tálalja az alakhangsúlyos kreációkat.

Taylor Swift nagyon ügyel arra, hogy minden apró részlet összecsengjen a szettjeiben, stílusa azon a harmónián alapszik, amit a kiegészítők teremtenek.

Kiemelt képek: James Devaney/GC Images/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés