Sharon Stone zseniális érzékkel variálja a szimpla alapdarabokat, a mindennapokban legalább annyira sikkes és nőies a stílusa, mint a vörös szőnyegen. Imádja az egyszerű holmikat, gyakran visel kötött pulóvert és edzőcipőt, ám a merészebb ruhadaraboktól sem riad meg. A 64 éves színésznőnek a vérében van a hanyag elegancia.

hirdetés

Sharon Stone hétköznapi stílusa rendkívül inspiráló

Az egyedi stílus kialakulása hosszú, sokszor nehézkes folyamat eredménye, sokan éveken át próbálják megtalálni a hozzájuk leginkább passzoló színeket, fazonokat, divatirányzatokat. Előfordul, hogy a merészebb kísérletezések rosszul sülnek el, leginkább olyankor, ha az illető nem tud azonosulni velük, csak pusztán a divatot követi. Ilyenkor érdemes alapjaiban megreformálni a külsőt.

Bármilyen meglepő, a szimpla alapdarabok segítségével elképesztően változatos ruhatárat lehet felépíteni, ráadásul kevesebb a hibalehetőség, hiszen a letisztult holmik roppant jól működnek együtt, ugyanakkor könnyedén feldobhatók egy kis látványos csavarral.

Sharon Stone stílusát aligha lehetne egyetlen kategóriába besorolni. A szimpla mindennapokban is gyakran visel vagány és nőies holmikat, nem ragaszkodik görcsösen egyetlen adott irányvonalhoz. Megjelenése talán éppen ettől olyan friss és sikkes.

A galériában összegyűjtöttük a legtrendibb, legstílusosabb szettjeit. Noha a színésznő leginkább a vörös szőnyeges megjelenéseivel okoz emlékezetes divatpillanatokat, nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy akkor is elképesztően nőies és divatos, amikor épp nem a rivaldafényben tündököl.

 

Szívesen emeli be öltözékeibe az egyszerű kötött pulóvert, mégsem hat unalmasnak vagy slamposnak az összkép. Szuper érzékkel variálja az alapdarabokat. A színésznő a fazonválasztással, vagy épp a pulcsihoz társított holmikkal éri el a különleges, nőies eredményt. Az egyik kedvence a garbónyakú verzió, amely már önmagában roppant stílusossá és sikkessé teszi a megjelenést.

Bevállalja a merészebb ruhadarabokat is, melyeket rendszerint finom, elegáns kiegészítőkkel párosít. A bőrhatású nadrág vagy a bőrdzseki önmagában inkább vagány összhatást eredményez, Sharon Stone mégis minden alkalommal eléri, hogy divatos dívaként tündököljön az ütős darabokban.

A kétrészes szettek, vagy épp egy csinos blézer viselésekor kifejezetten figyel arra, hogy ne legyen mesterkélt az eredmény. Többnyire lazán, egyszerű kombinációkban hordja az egyébként roppant elegáns holmikat, számos alkalommal szimpla pólóval, vagy éppen egyszínű blúzzal boronálja össze őket. A sikkes összkép megteremtésének érdekében nagyobb hangsúlyt fektet a kiegészítők kiválasztására, ettől válik egyedivé, különlegessé a megjelenése.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés