Sharon Stone tökéletes példát hozott a lezser eleganciára. A szett, amit a Core gálán viselt, nemcsak kortalan és sikkes, hanem szemernyi kétséget sem hagy afelől, hogy az utcai sportcipő – más néven sneaker – nőies formában is elsüthető.

hirdetés

A smart casual megjelenés még mindig sokakat zavarba ejt, leginkább azért, mert nem egészen tisztázott, mi az, ami belefér a kötetlen, laza stílusú elegancia köreibe. Sharon Stone megadta rá a választ: a sportcipő sem tilos, ám tudni kell viselni! Nem mindegy, milyen darabokkal kerül össze, minden apró részlet számít.

Az idei Core gálán igazán emlékezetes összeállításban jelent meg a színésznő, aki elkötelezett a jótékonysági ügyek iránt. A Core alapítvány célja, hogy segítségnyújtó tettekkel és adománygyűjtéssel előremozdítsa a pozitív változást a világban. Különös figyelmet fordít a katasztrófa sújtotta övezetek megsegítésére, az idei gálaest középpontjában például az Ukrajnában dúló háború állt.

Sharon Stone tökélyre vitte a sportos eleganciát: kortalan szettje inspiráló

A színésznő fényes anyagú, púderrózsaszín nadrágkosztümben tette tiszteletét az adománygyűjtő aukción, ahová tökéletes választás volt a lezseren elegáns, smart casual stílus. A szett összhangjából az utcai sportcipő, vagyis a sneaker sem lógott ki, abszolút belesimult a finom színharmóniába.

Képek: Axelle/Bauer-Griffin, Steve Granitz/FilmMagic/Getty Images.

 

Sharon Stone üdítő árnyalatokkal fokozta a kortalan sikket: a fényes babarózsaszínt fehérrel kombinálta, ami visszacsengett a kiegészítőkben. Őszbe hajló, ezüstös frizurájához remekül passzolt a magenta árnyalatú rúzs és az ezüstösen csillogó, gyöngyös fülbevaló. A friss, üde színharmónia feldobta a színésznő megjelenését, így annak ellenére is elérte a vibráló összhatást, hogy tartózkodott az erős sminktől.

Tökéletes példa arra, hogy a lezser, kényelmes összeállítás sem zárja ki a nőies eleganciát, csupán jó érzékkel kell kombinálni a darabokat. A színátmenetes, félig lenőtt frizura sem vesz el Sharon Stone nőies megjelenéséből, ugyanis az ízlésesen összeválogatott öltözék és a finom smink mellett még csak fel sem merül a gondozatlan hatás.

Képek: Steve Granitz/FilmMagic, Jon Kopaloff/Getty Images.

 

Sokan azért félnek lenöveszteni a hajfestéket, mert amíg fokozatosan hamvasan ősszé válnak a tincsek és a festék kopni kezd, úgy érzik, ápolatlannak tűnik a frizurájuk. Stone simán bevállalta ezt az átmenetet, sőt, egy vagány fazonnal frissítette fel az összképet. Amint a képeken is látható, elképesztően jól néz ki, sugárzóan nőies!

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés