Kate Moss az Anine Bing női divatmárka új arca, a 49 éves modell az őszi divat kulcsdarabjait mutatja be a kampányfotókon, a tőle megszokott vagány nőiességgel.

hirdetés

A Dániában született Anine Bing korábban modellként dolgozott, de bloggerként és énekesként szintén ismertté vált. Majd 2012-ben megalapította saját divatmárkáját Los Angelesben, amely remekül ötvözi a skandináv stílus egyszerűségét az amerikai divatban tapasztalt vibrálással.

A cég termékeit világszerte több mint 350 üzletben értékesítik, ugyanakkor online webáruházakban is megtalálhatóak. Sikerének titka, hogy a mindennapi gardrób alapvető, jól kombinálható darabjaira összpontosít, ám a letisztult, nőies fazonokat vagány részletekkel teszi izgalmassá.

Irina Shayk után most Kate Moss népszerűsíti az őszi divat kulcselemeit, aki igazán hitelesen tárja elénk a laza nőiesség titkát, hiszen az általa bemutatott szettek cseppet sem állnak távol a személyes stílusától.

Kate Moss az őszi divat alapvető darabjait népszerűsíti, az Anine Bing megbízásából

Egyszerű koncepción alapszik a kampány, mégis nagyon ütősre sikeredett. Kate Moss az őszi divat két meghatározó darabjában, farmerban és blézerben pózol. A csavar a dologban, hogy miközben tombol a bővebb fazonú farmernadrágok trendje, az Anine Bing kínálatában az extra szűk, csőszárú szabás kapja a főszerepet, ami nem véletlen. A márka sztártermékei között a combcsizma is szerepel, ami évek óta nagy kedvenc, ezért a nadrágimádó hölgyeket sem hagyhatta számításon kívül a tervező.

Bár szoknyával roppant nőiesen mutat ez a dögös csizma, farmerral kombinálva pimaszul vagány hatást kelt, ami jobban passzol azokhoz a nőkhöz, akik Kate Mosshoz hasonlóan, szeretnek lázadó részleteket csempészni a megjelenésükbe.

A vintage hangulatú kockás blézer szintén ehhez a gondolatmenethez igazodik. Túlméretezett sziluettjének köszönhetően kabátkaként és zakóként hordva egyaránt megállja a helyét, és elképesztően feldobja az egyszerű szetteket. Nőies, mégis lezser darab, amit számos módon variálhat az ember lánya.

A modell testre tapadó farmernadrággal, újrahasznosított bőrből készült combcsizmával és szimpla fehér atlétával viseli az eleganciát sem mellőző tweedblézert, és csodásan fest ebben a szettben!

A kampányfilmben egy pillanat erejéig felbukkan a divatos A vonalú farmer és az atléta kombinációja is, és a fenntartható előállítás szempontjainak megfelelő bőrzakó szintén figyelmet követel magának. Mindegyik rém egyszerű darab, mégis sikkes összeállítások alapjai lehetnek, akár vagány, akár nőies változatban.

Kate Moss tényleg meghozza a kedvet az őszi divat kulcselemeihez, melyek könnyedek, lazák, ugyanakkor nem állnak távol a nőies megjelenéstől sem.

Kiemelt kép: John Lamparski/Getty Images.

Az Anine Bing őszi kampányfotóit Chris Colls készítette.

  • Megosztás:
hirdetés