A combcsizma igencsak megosztó darabja a téli szezonnak, ugyanis számos nő kihívónak, közönségesnek gondolja, miközben mások szerint csupán kellően növeli a vonzerőt. Tény, hogy egy rosszul megválasztott kombinációban kissé mesterkélt hatást kelt, azonban abban az esetben, ha ízlésesen, finoman kerül bele a hétköznapi szettbe, kifejezetten csinossá teszi az összképet, és rendkívül sikkes hatást eredményez.

hirdetés

A combcsizma nőies és elegáns lehet, ha így viseled

Az öltözködés abszolút egyéni ízlés dolga. Noha minden szezonnak megvannak a maga irányadó trendjei, a lehetőségek között mindenki kénye-kedve szerint válogathat. Egyes ruhadarabok rendkívül megosztónak bizonyulnak, míg mások abszolút kedvencek, mindeközben vannak olyan fazonok is, amelyek csak ellavíroznak a középmezőnyben.

A combcsizma egy nagyon megosztó, ha nem a legmegosztóbb darabja a téli divatnak. Sokak szerint túlságosan kihívó ahhoz, hogy a szimpla hétköznapokon bevethető legyen, míg mások imádják a lábbeli nőies, dögös kisugárzását. Való igaz, adott esetben közönséges hatást kelthet, ám a megfelelő kombinációban inkább csak fokozza a kifinomult eleganciát.

A galériában összegyűjtöttünk néhány sikkes, csinos és nőies összeállítást, amelyek a szimpla hétköznapokon, valamint fontosabb alkalmak esetén egyaránt megállják a helyüket. Az ízlésesség és visszafogottság kulcsa egyértelműen a letisztult, egyszerű párosításokban rejlik. Nem kell túltolni a flancot, a combcsizma már önmagában különlegessé teszi a megjelenést.

 

A legjobb megoldás, ha hosszúnadrággal kombinálod a csizmát. Ilyenkor egyértelműen letisztult, könnyed hatást kelt majd, semmiképpen nem lesz kihívó. A lehető legletisztultabb opció, ha a csizma és a nadrág színe megegyezik, így gyakorlatilag észre sem lehet venni, hogy a lábbeli egészen combközépig ér. Egy egyszerű farmer mellett szintén jól mutat, a két darab tökéletesen kiegészíti egymást. A farmer elvesz a csizma kihívó megjelenéséből, míg a csizma elegánsabbá teszi a nadrágot.

A rövidebb szoknyákkal vagy a télen bevethető rövidnadrágokkal már kissé bonyolultabb a helyzet. Szuper taktika, ha a harisnya színe megegyezik a combcsizma árnyalatával. Így nem lesz feltűnő a kontraszt, a csizma sikkes és csinos hatást kelt, nem lépi át a határt.

Hosszú kabát alatt gyakorlatilag észrevehetetlen a csizma hossza, ez a kombináció elképesztően elegáns és nőies megjelenést kölcsönöz. Még különlegesebb az összkép, amennyiben a csizma néha-néha kivillan egy kicsit a kabát alól.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés