Gisele Bündchen elképesztően dögös fotókon mutatja meg, hogy melyek a legmenőbb őszi trendek 2023-ban. Bármilyen meglepő, még az irodai szettek sem unalmasak.

hirdetés

A legmenőbb őszi trendek Gisele Bündchen dögös stílusában

Gisele Bündchen mind a mai napig az egyik legnépszerűbb szupermodell, arca rendszerint visszaköszön a legismertebb magazinok borítójáról. A Vogue Brasil most igazán dögös fotósorozatot készített róla, a koncepció pedig azért igazán különleges, mert a 43 éves Gisele kizárólag klasszikus darabokat visel a képeken.

A repertoárból már a címlapképhez egy igazi, megunhatatlanul nőies alapdarabot választottak. A kis fekete ruhának bizony minden nő szekrényében ott a helye, a csinos, elegáns darabok pedig az őszi szezonban elképesztően jól kihasználhatók. Munkanapokra, találkozókra és fontosabb eseményekre éppúgy remek választásnak bizonyulnak, szabástól függően lehetnek kifinomultan nőiesek és hihetetlenül dögösek is.

Gisele egy különleges, határozott vonalvezetésű Louis Vuitton darabban állt a kamerák elé. Habár már maga a ruha is roppant egyedi és sikkes, a gyönyörű modell szépsége még azt is felülmúlja. Nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy jóformán semmit nem változott az elmúlt években.

A klasszikus ruhatár vezérfonalán haladva mindenképpen meg kell említeni a tipikus irodai öltözékeket is. A legtöbb nőnek talán az unalmas, túlzottan formális viseletek ugranak be elsőként, azonban Gisele igencsak dögössé tette a szokványos alapdarabokat. Az őszi szezon kedvencét, a fehér inget viseli a képeken, no de nem akárhogyan.

A csinos modell természetesen más, visszafogottabb kreációkat is felpróbált a fotók kedvéért. A klasszikus ceruzaszoknya és a hozzá passzoló oversize blézer még a kilencvenes években tarolta le a hétköznapi divatot, az irodai viseletek jolly jokerének számított akkoriban. Gisele roppant nőiesen viseli a kosztümszettet, az ékszerek, a magassarkú és az elmaradhatatlan, még ősszel is bevethető napszemüveg tényleg stílusossá varázsolja az összképet.

Nem feltétlenül kell elegáns blúzzal vagy inggel kombinálni a ceruzaszoknyás szetteket, sokszor egy fehér póló vagy atléta bőven elegendő lehet a finom külsőhöz. Az irodában természetesen a dekoltázzsal és a magasan sliccelt szoknyákkal nem árt vigyázni!

Az őszi trendek legragyogóbb eleme egyértelműen a csillogás, ami minden mennyiségben belefér 2023-ban. Idén határozottan a csillámos, flitteres, metálfényű holmiké a főszerep. Persze a dögös combcsizmát sem szabad elfelejteni, ami egy kis merészséget csempész a hétköznapi megjelenésbe.

Kiemelt kép: George Pimentel/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés