Gisele Bündchen ismét fürdőruhában pózolt a kamerák előtt, s bár ezúttal cipőket reklámoz, első pillantásra senki nem a Jimmy Choo cuccokat veszi észre.

hirdetés

Vannak modellek, akik egy idő után inkább visszavonulnak a rivaldafényből, és inkább a háttérmunkálatok mezején érzik magukat komfortosan. Előfordul azonban, hogy egy-egy kisebb szünet után újult erővel térnek vissza a kamera elé, s fotóikkal, kampányaikkal alaposan felkavarják az állóvizet.

A most 42 éves Gisele Bündchen sem hagyott fel a modellkedéssel, az egykori Victoria’s Secret-angyal szó szerint ontja magából a dögös divatkampányokat. Nemrég fürdőruhában pózolt a Vanity Fair címlapján, most pedig ismét bikiniben fotózták. Valószínűleg még a Jimmy Choo nagy rajongói sem a cipőkre fókuszálnak első ránézésre, hiszen nehéz nem észrevenni Bündchen sportosan nőies alakját.

Gisele Bündchen ismét fürdőruhában mutatta meg magát

A kilencvenes években a heroinsikk hódított, a modellek már-már szembetűnően soványak, törékenyek voltak. Ebben a korszakban Gisele Bündchen megjelenése egészen frissítően hatott a szakmára, nőies alakjával természetességet csempészett a kifutókra.

Fitt, kisportolt formáját abszolút megőrizte, sőt, az évek múlása cseppet sem hagyott nyomot az alakján. Most a Jimmy Choo kampányában tűnt fel fürdőruhában, naturális megjelenésével pedig mindenkit lehengerelt. A rajongók szó szerint elárasztották a kommentszekciót, volt, aki a kifutók királynőjének nevezte a gyönyörű Giselét.

A szupermodell istennőként ragyog a képeken, amihez a környezet és a cipők fazonja egyaránt hozzájárul. Ez a fűzős saru például igazi görög hangulatot teremt, a sok fahatású anyag és zöld levél pedig megidézi a mediterrán nyár atmoszféráját. Gisele tökéletesen passzol az idilli miliőbe, naturális kisugárzásával csak úgy lubickol a könnyed nyári darabokban.

A tengerparti fotók és a jachton készült képek sem hatnak túlzónak, mesterkéltnek vagy tolakodónak. Gisele Bündchen a maga természetességével még a luxust is visszafogottan és könnyeden reklámozza.

A fotókon az idei nyári divat legmenőbb fazonjai és legsikkesebb darabjai is szerepet kaptak. A dögös farmersort, a lenge rojtokból álló díszítőelem és a csillogás éppúgy az elsöprő trendek között szerepel a nyári időszakban.

A Jimmy Choo cipőkollekciójában az elegáns, merészen feltűnő és csillogó darabok mellett az egyszerűbb, strandszezonos fazonok is felbukkannak, amelyek a szimpla hétköznapokon is megállják a helyüket.

A stylistcsapat és a sminkesek nem tolták túl Gisele makeupját, a frizurájába is néhány könnyed, naturális hullámot varázsoltak. Talán éppen ennek köszönhető, kifejezetten befogadható a hangulatos kampány, hiszen a lazítós nyári délutánokra emlékezteti az embert.

Kiemelt kép: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés