A szűk szárú farmer így lehet igazán divatos idén tavasszal. Nem kell a szekrény mélyére száműzni a tapadós fazonokat, mutatjuk, hogyan kombinálhatod őket.

hirdetés

A szűk szárú farmer még nem távozik: így divatos idén

Idén egyértelműen a bő szárú fazonok trendje tarol, ám a lezserebb szabás igencsak megosztja a divat szerelmeseit. Sokan tartanak attól, hogy a lazább farmerek eltakarják a nőies alakot, ráadásul hanyag és szedett-vetett összképet eredményeznek. Bár megfelelő fazonkombinációk esetén ez nem feltétlenül igaz, jó stílusérzékkel ugyanis könnyedén elérhető a sikkes összhatás.

Noha a mamafazon és az A vonalban szélesedő nadrágszár az, ami igazán menő most tavasszal, a szűk szárú farmernadrágokat sem kell a szekrény mélyére száműzni. A divat folyamatosan változik, gyakorlatilag minden évben megújulnak a trendek, s persze érdemes eszerint aktualizálni a ruhatárat, ám arról sem szabad megfeledkezni, hogy mi az, ami igazán passzol az egyéni stílushoz és természetesen az alakhoz.

A szűk szárú farmerek is lehetnek elképesztően sikkesek. Csupán a megfelelő ruhadarabokkal kell összeboronálni őket ahhoz, hogy trendi és stílusos megjelenést kölcsönözzenek viselőjüknek. A galériában összegyűjtöttünk néhány nőies szettet, amelyekben egyértelműen a testre tapadó, feszes nadrágok dominálnak.

 

A lazán szabott és szűk szárú farmerek között bizony nem egyszerű dönteni. Egészen más stílust kölcsönöznek a megjelenésnek, ráadásul sokak szerint a feszes verziók igencsak kényelmetlenné válhatnak a nap folyamán. A megfelelő anyagú és szabású nadrágok aligha rontják le a komfortérzetet, célszerű inkább az alapján dönteni, hogy az alakhoz melyik változat passzol igazán, illetve az adott szetthez egy szűk szárú, vagy inkább egy lezser farmer illik jobban.

A szűk farmerek szabásában éppúgy akadnak eltérések, ráadásul a koptatás, az árnyalat és a varrás együttesen más összhatást garantálhat. Az sem mindegy, hogy milyen a hátsó zsebek mérete, ahogy az éppúgy számít, hogy meddig ér a nadrág hossza. Egy magas derekú változat például abszolút nyújtja az alakot, míg egy alacsony derekú farmer már nem biztos, hogy előnyössé teszi a sziluettet.

Akár sportos, akár elegáns szettek részeként megállják a helyüket. Az apró részletek és kiegészítők határozzák meg, hogy milyen stílust kölcsönöznek a viselőjüknek. Hatalmas előnyük, hogy könnyedén kombinálhatók, a szűk darabok elképesztően jól alkalmazkodnak a melléjük választott holmikhoz.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés